pátek 15. ledna 2010

It's been a hard week..

From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid




From Indie kid



Po tomhle náročným týdnu jsem prostě musela jít nakupovat. Vyrazila jsem na Arkády s nadějí, že z těch slev třeba ještě něco zbylo. New Yorker nic, ale to se dalo čekat. H&M ve slevách nic, ale to proužkovaný triko... Když jsem se k němu blížila, výslovně jsem si řikala "Terezo, zakazuji ti koupit si další proužkovanou věc!", za minutu už jsem s ním ale mířila do kabinky. Nakonec jsem ho nevzala, ale přemýšlím, že se pro něj vrátím.
Největší dilema ale nastalo ve Stradivariu. Výprodej kabelek alá Chanel 2.55 mi opravdu pořádně zamotal hlavu. O můj bože, věc, po který toužím tak dlouho, byla přímo přede mnou, černá, "kožená", prošívaná, na řetízku. Stála jsem před ni asi 10 minut. A navíc ta cena, 249 Kč!!! Musela jsem jít do DM, abych si to pořádně promyslela. Tam jsem si koupila pleťovou masku, pleťovou vodu a pudr. Pro kabelku jsem se nevrátila, ale celou cestu metrem domů jsem o tom přemýšlela. Je sice pěkná, ale kam bych ji nosila..? Většinou, když někam jdu, beru si s sebou větší tašku, do který se mi vejde alespoň pití a tak. Radši těch 250 Kč investuju do pro mě víc "užitečný" tašky. Ale trhá mi to srdce, to vám povím :D

16 komentářů:

  1. krásné fotky...Audrey je úžasná, v té scéně kdy zpívá na balkoně je kouzelná ještě víc než normálně;-)
    tvůj prstýnek je nádherný a přívěšek s eiffelovkou taky...

    OdpovědětVymazat
  2. suhlasim s lenkou...audrey je kocenaa!!

    paci sa mi tvoj prsten a tiez fotka z metra

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tak ale nějaká malá kabelka v šatníku je přece základ! a za tu cenu si pro ni běž! ;) A prsten je překrásnej !!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. to pruhované triko, které sis zakázala momentálně hází otáčky v naší pračce.;) Já jsem si ho totiž koupila.:D

    OdpovědětVymazat
  5. to pruhovaný tričko je super!,taky si nekdy dlouho rozmýslim zda si neco mam koupit nebo ne a pak si to nekouipm a potom si to porad vyčítám:D
    a máš nádherné řetízky(na té černobílé fotce):))

    OdpovědětVymazat
  6. fotky jsou skvely....tu z metra si snad dam na ploch pocitace:D
    kabelku ala chanel mam taky...objednala sem si ji z asos...a vysla me na 500,-...muzu ti rict,ze i prestoze sebou taham neskutecny mnozstvi veci,tuhle kabelku vyuziju i tak...takže ti doporucuju...zitra si pro ni jed:P dokud jeste je!!!

    a k Elle.....ja si ho driv taky nechtela kupovat.....ale od zari sem si kazdej mesic setrila drobny a koupila sem si ho..a ted kdyz ho mam predplaceny,neni co resit:)

    OdpovědětVymazat
  7. za takovou cenu bych jí brala! malá nemalá!:) kolikrát je velká taška na prd;)

    OdpovědětVymazat
  8. Stradivarius bol asi jediny obchod, ktory som obisla! a ako vidim, mam co lutovat:-(
    Tie nahrdelniky mas krasne, hlavne eiffelovkaaa ach:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Olalá! Byla jsi včera? Asi jsme se minuli! Já byla včera na Chodově a na Arkádách. Na A. jsem jenom jela vrátit do Stradivariu kalhoty, který jsem kupovala mamce a oni jí neseděli. A už od pokladny jsem pokukovala po stojanu "od 99,-" kde byla hora kabelek! Ale protože jsme s BF chvátali tak jsem měla smůlu...:)
    Na té poslední fotce ti to strašně slušíí!

    OdpovědětVymazat
  10. díky:) máš super vkus a jsi celkově moc hezká holka! to tričko HM si určitě kup, sluší ti;) jinak to s tou kabelkou - docela tě obdivuju, já bych si ji asi koupila, vůbec mám Stradivarius ráda, maj tak hezký a většinou levný věci....

    OdpovědětVymazat
  11. Prostě....nádherné fotky! =D Z krevet sice zvracím, ale to je jen detail. Prstýnek je nádherný (pukám závsití!) a triko ti moc sluší! =)

    OdpovědětVymazat
  12. jak já ti závidim!
    nad tou kabelkou bych nepřemýšlela. kdyby byl Sravidius někde blízko tak už ji mám:)
    dyžtak mi ji můžeš darovat kdyby se ti nelíbila-nepohrdnu;)

    joo a pěkný prsten;)

    OdpovědětVymazat
  13. Och, pěkné věci sis to na sebe v kabince hodila:)! a strašně moc moc se mi líbí ten tvůj prstýnek, řetízky,jídlo:D a fotky z Tiffanyho :)!

    OdpovědětVymazat
  14. Já miluju Stradivarius.. vždycky si tam něco vyberu... ale tuhle kabelku jsem tam bohužel neviděla, jinak bych měla asi taky těžkou chvilku..

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé, ty máš na nástěnce fotku Romy Schneider??!!! Ona byla fakt nádherná ženská...

    OdpovědětVymazat
  16. Teeda, to se ti vubec nedivim! Ja jsem si v zimnich slevach koupila takovou podbnou na retizku v Zare a jsem moc spokojena, tyhle kabelcicky jsou krasne! bohuzel uz ne tolik prostorne .. Jinak, Audrey miluji! Jeji filmy i ona sama jsou skvele a moc se mi libi tve retizky, ktere mas povesene u nastenky. Eiffelovka samozrejme vitezi, ale i ostatni jsou krasne! A ta tva uplne posledni fotka se mi libi. Vypadas na ni krasne a prirozene. :-)

    OdpovědětVymazat