sobota 9. ledna 2010

It's hard to say, that I'd rather stay awake when I'm asleep

From Indie kid


Pěkný zasněžený večer přeju.
Nepřipadá vám, že sníh je hrozně přeceňovaný téma? Asi nejprobíranější věc momentálně. Zimu nemám ráda a sníh taky ne, studený, mokrý bléé fuj :D Ale na pohled z okna je fakt moc pěknej a já mám hroznou chuť se jít někam projít ven...
Konec sněhové části.

Svou momentální náladu bych popsala asi stejně, jako slečna Coookies with milk. Také se mám špatně, ale také to tak nějak poměrně dobře to snáším. Teda špatně..jak se to vezme. Po mém návratu z Austrálie se na mě ve škole profesoři sesypali jak supi na mršinu. Příští týden mám opravdu MEGA nabitý, každý den nejmíň dva testy, referáty, zkoušení a já-nevím-co-ještě. Díky Bohu(no nevím, jestli Bohu, spíš naší jinak naprosto organizačně neschopné třídní) za úterní akci, a to film Mikulášovy patálie ve Francouzském institutu. Škola je ta špatná část.



Příští týden proto moc článků nečekejte. Podle toho, jak budu mít čas. Ale pak už to snad bude lepší.

No a jak se máte vy?:)

15 komentářů:

  1. To je krasne tematicka fotka...akorat u nas uz dokonce prsi :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to s MVA přeju. Měla jsem to hodně podobne, bylo mi 12, on o dva roky starší. A teď mi to příjde k nevíře že mi bylo 12 a už jsem měla chuť randit. Jenže vem si to asi tak, měla jsem o 10kg víc, místo patky hnusnou ofinu a oblíkala se otřesně. Samozdřejmě to nemohlo dopadnout jinak, než velkým zklamáním. Po dvou letech se ozval, psali sme si a vypadalo to dobře. Naneštěstí sem v tu dobu byla "in a relationship" s mým tehdejším, o 2,5 starším klukem. Odmítla sem ho. Odmítla sem hodnýho a hezkýho kluka se kterym bych mohla bejt dodnes. Kvůli šamponovi, se kterym jsem se o dva tejdny později rozešla(ale věci se opět začali hýbat letos v lednu:D). I přesto že je to už půl roku, stále na něj musím myslet a litovat toho:(.

    Strašně mě o MVA baví číst:D je to jako kdybych to psala a zažívala já :)

    BTW moc ti to slušíí:)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda vysvětlení, odmítla sem toho kterej se mi před 2 roky líbil kvůli tomu se kterym jsem tu dobu chodila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj..mela jsem to stejne jako ty s MVA..kazdy den jsme se potkavali ve skole..a az po pul roce se zacali zdravit - denne jsme si psali na icq a jednou jsme si vyjeli na kole a pak jsme spolu skoro dva roky chodili..

    OdpovědětVymazat
  5. běžim si tě přidat..
    btw.hezká fotka:)

    OdpovědětVymazat
  6. ta celenka je bozskaaa!!!
    sneh sem,sneh tam..:)ja ho mam rada,ale len na horach

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná mašlička! Přeju ti aby tě ti supi ve škole nesežrali =D

    OdpovědětVymazat
  8. S mužem(panem) MVA ti přeju:) jak si tady psala ten příběh tak to bylo jak s nějákýho praštěnýho dívčího románu (pěknýho).....zimu tak moc nemusím
    Na fotce ti to sluší :)!

    OdpovědětVymazat
  9. hele, přesně tohle samý jsem měla s Kubou. taky jsme si takhle psali a ve škole jsme se jen zdravili. proto jsem byla úplně vyklepaná z toho, jak jsme šli ven. ale bylo to úplně skvělý, měli jsme si pořád o čem povídat a vůbec to nebylo divný :) tak se toho neboj :)

    OdpovědětVymazat
  10. oporvý třo možná bude, jak ty píšeš, "divný" ale to je jen takový pocit;) určitě to zvlándeš!

    OdpovědětVymazat
  11. náhodou jsem si to tvoje jméno smazala..
    řekneš mi ejště jednou tvuj facebook?(:
    kdyžtak si mě přidej
    sophiie.sunshine@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. ta fotka se mi lííbíí!!!
    já budu mít tyden ve škole taky nabitej...takže taky nebudu moc blog-aktivní...
    a hrozitánsky hrozně moc ti závidím Mikulášovi lapálie!!!Prej je to skvely..A podobá se to Amelii z Montmartru,kterou doslova miluju!!!Ach,pak mi napiš jaky to bylo:P A ja si to asi stáhnu z netu,páč na biograf nemám tak nějak čas

    OdpovědětVymazat
  13. Kočko z toho si vůbec nic nedělej, mám spoustu přátel ze zahraničí, se kterýma jsem opravdu jen tomhle virtuálním nebo telefoním kontaktu!!

    OdpovědětVymazat
  14. béééé:(
    ale tobě sluší (: moc

    OdpovědětVymazat