sobota 13. února 2010

Cause when I leave for the night I ain't comin' back

Pěkne sobotní dopoledne přeji,

Dneska večer vyrážím na koncert naší školy. Prostě tam budou hrát skupiny a lidi od nás ze školy. Abych pravdu řekla, vůbec se mi tam nechce. Koná se to v jednom klubu(spíš zakouřeným pajzlu) v né zrovna moc vyhlášené pražské čtvrti. Očekávám, že se tam zase všichni schlastaj, zhulej a já nevím, co všechno tam ještě budou dělat.

Já nejsem ten tip, co pije a kouří v 15 letech a myslí si, jak je to děsně cool napsat na FB status "To sem se dneska zase vožral" a ještě k tomu přidat fotky s Božkovem v ruce. Alkohol mi nechutná(jakože vůbec, vůbec NIC) a nekouřím(možná se zdá zvláštní říct "nekouřím", když mi ještě není ani 15, ale v mém věku už je to poměrně normální..smutné.)

Nešla bych tam, ale už jsem to pár lidem slíbila. Zase na druhou stranu jsem na to docela zvědavá, protože to bude taková moje první párty. Přejte mi hodně štěstí, ať se tam nezbláznim...

From indie kid.


From indie kid.


From indie kid.



Můj outfit. Nic složitýho, jdu celá v černým. Protože na takovýhle akce nechodím, žádný "párty" oblečení nemám. Přemýšlela jsem nad tím, že by se mi hodila nějaká vestička. Včera jsem vlezla do New Yorkeru a tam na mě vybafnul věšák s černými vestičkami za 29 Kč, takže problém vyřešen!

Dodatek PO akci:
Tak jsem to přežila. Jsem doma a jsem docela ráda. Vyrazila jsem v 18:15, sraz s ostatními byl v 18:30, chtěli jsme dorazit tak na sedmou hodinu. K mému černému outfitu jsem přidala ještě černý kabát, černou šálu a černé boty, aby mi to pěkně všechno ladilo :D
Když jsme do klubu dorazili, prošli temným dvorem, vlezli do dvířek s nápisem "Zavírat-zima" a už na schodech potkali na dva parádně zlitý podivíny, říkala jsem si "Kam jsme to sakra vlezli?!" Zaplatili jsme 80 Kč za vstup(takový nekřesťanský peníze) a šli dovnitř. Napřed jsme postávali u podia, poslouchali kapelu a tak se poflakovali okolo. Holky šly pak vyzkoušet bar, u kterého nalili úplně každýmu, čehož samozřejmě využily. Pak jsme se přemístili k fotbálku. Já ho nehraju, takže jsem se moc nebavila. Pak jsem napsala tátovi, ať pro mě za hodinu přijede. To už se to tam docela rozjíždělo, přicházelo víc a víc lidí, dokonce i tři profesoři, pilo se o sto šest, kouřilo taky a někteří si i balili trávu. Když jsem v devět vylezla ven, vevnitř už to docela jelo, ale já jsem byla ráda, že odcházím. V nejlepším přestat, ne?:D
Doma jsem ze sebe okamžitě všechno svlíkla a pověsila ven. I potom, co jsem se osprchovala, stále strašně smrdim od cigaret-bylo tam naprosto neskutečně zakouřeno a docela mě z toho pálily oči.
Takže to shrnu-jsem ráda, že jsem tam byla-alespoň jsem zažila něco novýho a v sobotu večer neseděla doma.

32 komentářů:

  1. V jednoduchosti je sila, a proto mi toto prijde mnohem, mnohem poutavejsi, nez nejake tezko zkombinovatelne radoby stylove retro kousky, splacaniny.. Je to asi i z casti podniceno mym stylem, ktery je podobny a do cerne jsem zamilovana uz tak pres rok.
    Jen jsem ted trochu rozpacita z te uzasne vesticky! To opravdu stala 29? Protoze jestli ano, tak jsem v koncich, jelikoz ted se do NY nedostanu a mezitim je vyprodaj, jako obvykle, i kdyby staly 2999. Ó booooze.
    Penny

    OdpovědětVymazat
  2. na tych fotkach ti to slusi a ta vesticka je bomba ! :) a ja mam 15 a tiez nefajcim ani nepijem :P

    OdpovědětVymazat
  3. No za 29 kč? Vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Penny:
    Jojo, tu cenovku jsem si prohlídla nejmíň milionkrat, abych se nad tou cenou ujistila! A opravdu to bylo dvacet devět korun českých :D

    OdpovědětVymazat
  5. wowwwwww uplná Party girl,užji si to <3

    OdpovědětVymazat
  6. mám pocit, že tuhle vestičku jsem chtěla, ale PC byla přes 200kč co za kus hadru nejsem ochotná dát:Dsi pro ni snad stihnu zajet;)

    a tobě to sluší-černou se nedá nic skazit:)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky nepiju, ale na různé akce a party chodím ráda.. :-) nakonec to dopadne tak, že se všichni ožerou, a já jako jedinná střízlivá na ně musím dávat pozor :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Nechodíš ty náhodou na Omskou? ;) Teda spoň tak soudím podle toho dnešního konzertu,já tam měla jít s kamarádkou,ale je nemocná a samotné se mi nechce a navíc jsme tam stejně chtěli jít jenom kvůli Mc Silkovi(Tonda Sander),protože to je poslední možnost kdy ho můžeme vidět naživo :)
    Jinak s tou vestou si to vychytala,máš štěstí.Já si asi před měsícem koupila celou černou ve Stradivariusu za 199Kč :/
    A v kterém NY to prosím bylo? :)

    OdpovědětVymazat
  9. krasna kabelocka!
    kamoska ma rovnaku vesticku:)

    inac ani ja nefajcim,nepijem-(resp.nepila som dost dlhu dobu,lebo mi to nechutilo ale teraz si obcas zvyknem dat jedneho panaka-aj to len nieco sladke typu jahodovje vodky:))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj
    já myslela,ze si říkla že jseš na gymplu?o ti je teprve 15?:-)
    sluší ti to..:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nene,to jsi špatně pochopila,já na Omskou nechodím,ale řekněme,že to tam dobře znám ;)
    A za tou vestičkou hned v pondělí,až dostanu peníze, razím(doufám,že je tam ještě budou mít :D)

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní:
    Jojo, jsem na gymplu, ale osmiletým :) A 15 mi ještě ani neni :D

    OdpovědětVymazat
  13. jéé, ja som nevedela, že si taká mladučká :)
    s tým fajčením a pitím sa nejdem vyjadrovať, nechcem ti dávať zlý príklad :)

    OdpovědětVymazat
  14. si kočka....vrrrrrrrrrrrrr:P

    OdpovědětVymazat
  15. Oooo.
    Je krásný vědět, že nejsem jediná okolo patnácti kdo nerad chlastá, kouří a chodí do ,,zakouřenejch pajzlů" :D
    A jsi převelice překrásná ^^

    OdpovědětVymazat
  16. Cože ?? 29Kč za vestičku, tak to tam také hned běžím! To je neuvěřitelná cena! :-) Nejses sama a takových jako jsi ty si vážím! Nenávidím fotky a statusy, které jsi zrovna popsala. Když jsem byla v devítce, dělávali to lidi okolo mě, teď už naštěstí nedělají a já jsem za to moc ráda, protože mě to opravdu vytáčelo!

    OdpovědětVymazat
  17. Já taky nekouřím a to jsme stejně staré. Přiznávám se, že se občas napiju, ale opravdu výjimečně a jen s opravdu dobrými přáteli a něco kvalitnějšího. Na žádné popíjení krabicového vína v parku mě neužije. A znám svojí hranici, zatím jsem nebyla tak opilá abych druhý den zvracela. Jen jednou mě trošku víc bolela hlava:D

    Moc ti to sluší.

    P.S. Jedu do NewYorkeru:D

    OdpovědětVymazat
  18. Díky za comment :) Megasekáč v Úvalech.
    Krásná kabelka! A cena tý vestičky mě fakt šokovala :D
    Jinak- taky nekouřím, moc nepiju a na podobný akce taky nechodím, jen sem tam na nějakej koncert, ale třeba na disco bych nevlezla :D

    OdpovědětVymazat
  19. krásnej outfit, podle mě jednoduchost neškodí ;)) ta vestička je super... a za tu cenu...!!

    OdpovědětVymazat
  20. budu to zkoušet i do prahy...a uvidím...
    ale sem rada,že mam jednu jistotu.... ted se nemusim bat, ze budu muset nasledujici rok travit bud na jazykovce nebo na brigade v tescu:D

    OdpovědětVymazat
  21. Sluší Ti to:)a popisem tý párty si myslím,že outfit k této příležitosti si pěkně vystihla;)..áá a kvestičce..no zítra asi běžím do NY..:-D

    OdpovědětVymazat
  22. úplně s tebou sdílím názory o kouřící a pijící mládeži a o těch statusech.

    Přeju ti ať si to tam užiješ.;) Já jsem jeden pátek trávila večer taky v jednom takovým hnusným zakouřeným prostoru, ale o tom jsi asi četla.;) A nelíbilo se mi tam. Tímto tě ale ovšem nechci odradit od dnešní night out.:))

    Dneska jsem byla nakupovat. Pak se pochlubím, co jsem si přivezla.;)

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadáš tady pěkně elegantně. ;) (Vypadáš mnohem vyspěleji, než já.. A to je mi o pár let víc. :D)

    Zjistila jsem, že já jsem čím dál tim línější se někam vydat.. Ale doufám, že si to užiješ. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. A kde presne, v jakem NY to bylo? Pri tehle castce me nenapada nic jineho, nez navstivit nejaky zapadly..protoze na napriklad na vaclavaku nebo treba i chodove po nich urcite zbyly uz jen prazdna raminka. A jeste neco... je to cerstve? Je jeste tepla ? :-D
    Penny

    OdpovědětVymazat
  25. ta vesta je pěkná, i ta kabelka se mi líbí <3

    OdpovědětVymazat
  26. moc ti to slušelo!!!!!!! :) a vestička za 29?? NO NEKUP TO!! :D

    Já taky nekouřím .. nikdy jsem v tom neviděla nic frajerskýho a začínat s tím ani nehodlám (i když matka asi zkouší mé nervy, protože mám v pokoji na parapetu krabičku cigaret .. :D:D - nejsou její .. ale elektrikáře co je tu zapomněl .. a ona je prej schovává pro něj .. :D no nvm no .. :D si vždycky vduchu říkám 'hodně zdaru') - teda kouřím jen vodní dýmku .. občas - takže fajn . kouřím tak trochu ..

    jinak ty začmouděný pajzly přímo nesnášíím!!! Nejhorší je, že u nás na Kladně je skoro každý klub takový .. takže jsem doslova děkovala bohu, když jsem narazila na příjemný nekuřácký (smí se kouřit jen vodnice - tím mé srdce ještě víc zaplesalo .. :D)bar. Který zvenku nevypadá nikterak skvěle .. ale uvnitř je to moc hezké(na naše kladenský poměry ANO! :D).

    A jak jsi řekla v nejlepším odejít a těš se na FB na statusy 'to jsem se zase ožral' :D (nechápu jak se tím někdo může vychloubat ..)

    OdpovědětVymazat
  27. slušelo ti to moc! ta vestička je krásná, navíc za ty peníze? neber to!:D
    nic si z toho nedělej, že sis to až tak neužila.....sama takovýhle oslavy nemusím. nepiju (až na koktejly, který ale taky nemaj všude, jinak si vystačim třeba s Friscem) a nekouřim, fuj! nesnášim ten smrad a pokaždý, když někam jdu a potom příjdu zpět domů a vlasy a všechno oblečení mi smrdí kouřem? hrůza! nesnáším to!!!!
    docela mě překvapil tak drahý vstup :O to už by měli drinky dávat zadarmo:D
    jsem ráda, že nejsi jeden z těch vykalenejch teenagerů, který si myslej, že s cigárem u huby a flaškou v ruce jsou nepřemožitelný a nejvíc cool a in a free a nevim, co ještě:D snad ti zůstane (to jaká jsi) i dál:)

    OdpovědětVymazat
  28. Na fotkách si neuvěřitelně krásná!:)
    I já jsem byla na takovém školním koncertu teda nebyla to skupina z mé školy a z mé nastávající školy takže super šance se seznámit!:)
    Já jsem taky nekuřák ale divný je že mi kouř z cigaret nevadí a někdy mi dokonce i voní(no ono to možná bude tím že mám v rodině kuřáky že) s těma statusama uplně souhlasím, ale ráda si na nějákou akci zajdu ťuknu si jednou s kamarádkou a pak jdu domů:)

    OdpovědětVymazat
  29. Né prosimtě:D takhle to vůbec neberu:)
    Zase sem se dobře nadlábla, očmuchala si půlku Sephory a ještě si vyzkoušela krásný hadýrky v H&M:)

    OdpovědětVymazat
  30. Velmi ti to pristane. Paci sa mi hlavne kabelka! :-)
    a vesticka za 29 korun? V new yorkeri tiez obcas vychytam super zlavy, ale az takto?! mas stastie!:-)
    A co sa tyka toho o com pises, tiez nemam rada, ze pre vacsinu mojich znamych je najvacsia zabava ozrat sa a fajcit a bohvie co este! A najviac neznasam ten nezmytelny smrad cigariet, ked pridem domov...:-(

    OdpovědětVymazat
  31. Mně je 13 , chodím na gympl a musím řict , že pár lidí , který každej pátek trčej v začouzený vinárně a popíjej whisky s lidma ze starších ročníků (k tomu si daj semtam nějaký to cígo) je pár a já je nechápu - kamáradce je taky 14 , dá panáka whisky na ex (zrovna whisky mi přijde chuťově vážně odporná) a domů si přijde z toho smradu uplně v pohodě , nechápu , že to její rodiče napoznaj ... mně osobně chutná maximálně tak griotka a sladký věci , z kterejch se alkohol nedá poznat ...
    Ps: já taky rozhodně nepovažuju za frajeřinu všude vykládat , jak jsem se kde ožral , když to navíc není z poloviny pravda ...

    OdpovědětVymazat
  32. I love how you did your hair in the first photo

    OdpovědětVymazat