sobota 6. února 2010

Návštěva babiččiny skříně

Tak jsme byli o víkendu u babičky a znáte to-neodešli jsme opět s prázdnou. Vždycky nafasujeme spoustu čokolád, dortů a já nevím čeho ještě. Já si odtamtuď dost často ale odvezu nějaký ten retro skvost. Máma sice šílí, že "kam to budeme dávat?!", ale já to vždycky někam narvu :D
Tentokrát jsem objevila zelené sáčko/kabátek, ve kterém prý babička když přišla na tátovu třídní schůzku někdy ve třetí třídě, jeho učitelka jí prý řekla "No teda, vy jste ale omládla!" Je mi sice asi o 5 čísel větší a nevím, jestli to na sebe někdy vezmu, ale třeba to půjde nějak zmenšit. Uvidíme...
No a potom jsem ulovila jednu tašku, není špatná, i když má takovou docela blbou, trochu nezkombinovatelnou barvu. Taky uvidíme, jestli ji budu nosit.

dodatek: Kabát nosit NEBUDU. Vím, že mi vůbec nesedí :D Pokuď s ním dobudoucna něco udělám, možná...

From indie kid.


From indie kid.


From indie kid.



Tenhle babiččin šátek mě vždycky hrozně fascinoval :D Musím si taky nějaký pořídit :)

From indie kid.


From indie kid.


A co vy, taky jsou skříně babiček Vaším oblíbeným "lovištěm"? Někdy se tam prostě najdou zajímavé kousky :)

16 komentářů:

  1. Božíí kabátek! Supr kabelka...
    Já jsem u babičky ve skříni lovila nedávno a neúspěšně. Když se jí narodili holky(mamka+teta) tak se odstěhovali a asi všechno její tehdy už staré oblečení zůstalo kdesi a tak... nevím co se s ním stalo:D každopádně teď už jsou u ní jen kostýmky, sukně a tak o x čísel větší. Spíš tam lovím z mamky skříně, kde má své staré oblečení. Občas se dají ulovit zajímavé kousky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Indie,
    promiň,jestli tě nějak urazím,ale přijde mi,že tohle by si zatím neměla nosit. Přijde mi,že to na tobě visí.Přijdeš mi v tom taková stará-mladá. Omlouvám se,ale myslím,že by si to měla vědět :) Promiň...

    OdpovědětVymazat
  3. no,ten kabatik sa mi az tak nepaci (asi,ze ti je dost velky),ale kabelka je celkom pekna

    OdpovědětVymazat
  4. Mi se to líbí :-) a fotky jsou rozkošné :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach drahá Indie tvoje babička měla krásnej vkus když byla "mladá" dá se říct ne?:)...u mě to bylo trošku jinak babička byla ta maminka v domácnosti (ale krásná to se musí nechat:) ) a děda to byl ten starej playboy a gentleman v jednom :D!... ta kabelka je perfektní a jak si udělala tu mašli z toho šátku...no super!:))

    OdpovědětVymazat
  6. jako Martin s Martinem nesouhlasím... kabát je dobrej, možná bych vynechal tu první sponku ve vlasech a jiné boty... ale jinak vintage vládne světu a je třeba kombinovat i nekombinovatelné(: a tohle je navíc fajn... hlasuji pro kabát(:

    OdpovědětVymazat
  7. ten kabátek by mohl vypadat i hezčejc, kdyby tam nebyl ten límec heled;)a pokus se ho nějak zmenšit/ten kabát/ a bude parádní:) a kabelka je taky fajnová:)
    mě k tobě tohle prostě jde!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten kabátek je super. A právě i díky tomu límci, ale fakt by potřeboval upravit švadlenou. Máš ho velký hlavně v podpaží, takže s tím by snad něco šlo udělat :) A u kabelky mi přijde naopak barva výborná :D vždyť je to hnědá, s tou se dobře kombinuje! :)

    OdpovědětVymazat
  9. kdysi moje babička strašně ráda a často chodila do sekáčů. Mamka i teta si z ní dělaly srandu, protože pokaždé si přinesla alespoň jednu kabelku. Teď je po kouskách, které se mi líbí nosím domů do své skříně, jinak moje babičky neskýtají nic tak extra retrovního, protože nejsou z těch babiček, které by schovávaly staré věci, které nikdy nosit nebudou. Proto tam nenacházím až takové skvosty jako tu tvoji novou kableku, kterou žeru!!

    OdpovědětVymazat
  10. kabelka je perfektní!!!
    ale kabatkem si nejsem jistá...
    kazdopadne sdilim tvoje nadseni ze skrine babicek... ja v ni taky strasne rada štrachám a patram po skvostech:)

    OdpovědětVymazat
  11. kabelka je fajn, ale kabát ti rozhodně (zatím) nesedí. :) Trochu tě krabicovatí:) jestli ho pak upravíš do nějakého vhodnějšího tvaru, rozhodně být tebou byhc si k němu vzala nějaké podpatky:) jinak Moje babička se na svých 70 let obléká mdoerně a ve stejných obchodech jako já xD takže spíš od ní dostávám kousky z nových kolekcí v háemku, kteér si koupí a pak nenosí. Ale pravd aje, ež už pár nádherných pásků sjem u ní ve skříini našla:)

    OdpovědětVymazat
  12. peknee veci :P ae myslim ze stym kabatikom by si nieco spravila :) a ta satka vo vlasoch je super :)

    OdpovědětVymazat
  13. já chcít nosit babiččiny věci, asi bych musela přibrat tak 100kilo:D jinak bych se v tom uplně ztratila:D
    a popravdě o to nestojím;)

    ten kabátek by byl hezký bez toho.. no.. kožíšku či čeho, zkus se toho zbavit. a zmenšit!

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    kabátek by mohl vypadat dost stylově kdyby se upravil na velikost tvých ramenou a dokonce i ten kožešinový límec je originální ;)

    OdpovědětVymazat
  15. ten kabátek je super! je fakt, že ti je velkej a moc ti proto nesedí....ale je super! zajímavej a ta barva:) kabelka je taky krásná...prostě úžasný vintage ulovky....!
    ja bych toho u babicky asi moc nenasla..mozna bizuterii...ale moc se s ni nevidam, bydli daleko ode me:((

    OdpovědětVymazat
  16. Asi před týdnem jsem u babičky našla krásnej světle hnědnej svetr a fakt perfektní červenej šátek :)
    Ten kabát je supr, ale je pravda, že je ti asi moc velkej... Ale líbí se mi!

    OdpovědětVymazat