pondělí 1. února 2010

You will find me in the matinee

From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid



V neděli jsem se probudila a bylo mi fakt mizerně. Znáte to-bolí vás v krku, hlavu máte ucpanou, smrkáte, bolí vás všechno a vůbec prostě na vás něco leze.
Celou neděli jsem dělala animovaný film, který posílám s přihláškou na filmový tábor, kam tohle léto opět jedu. Tento rok bylo podmínkou poslat nějaký krátký film + dopis "Co mě zajímá a chtěl/a bych se dozvědět nového." Ten dopis jsem tak nějak sesmolila, napsala jsem, že mě baví fotit, hlavně jídlo(v poslední době mě fakt děsně baví fotit jídlo!), že bych si zkusila vytvářet kostýmy, dekorace, nějak sestavovat scénu a tak.
Ten svůj kraťounký animovaný film sem možná dám, pokud se nebudu stydět, protože je to vážně docela hrozný :D Kdyby vás to zajímalo, hlavní roli hrají rybičky grundle(fotka asi dva články pod zpět) a krevety.

Počítala jsem s tím, že v pondělí ráno se probudím, bude mi stejně špatně a budu moc zůstat doma. V noci jsem vůbec nemohla spát, probudila jsem se asi 3x za noc a bylo mi tak nějak normálně. Doufala jsem v to, že se ráno probudim a bude mi děsně a nebudu muset jít do školy. Ráno jsem se probudila a bylo mi...normálně. Mámě jsem ale řekla, že mi neni dobře, a tak jsem zůstala doma. Nebyla to tak úplně pravda, ale zase ani tak úplně lež. Taková malilinká lžička...
Celej den jsem proležela v posteli , musela jsem, i když mi už blbě nebylo. V rádiu mi jeli Franz Ferdinand na repeat, takže se to tak nějak dalo.
Večer jsem koukala na Grammy. Nuda, nuda, nuda. Nejde o to, že 99% toho, co tam bylo není můj šálek kávy. Pořád dokola jen Beyonce, Taylor Swift, Lady Gaga...připadalo mi to jako Český Slavík, teda samozřejmě na o hodně lepší úrovni.
Dneska jsem zůstala ještě "pro jistotu" doma, ale neflákala jsem se. Celej den jsem počítala s prominutím naprosto debilní příklady, co nám zadal náš matikář k přípravě na malou maturitu. Taky nám toho nemusel dávat dvě stránky. No nic.

A dostala jsem stativ! Pomalu mě napadá, co všechno se s takovou chytrou věcičkou dá dělat...ještě musím nějak ukecat ten novej foťák a bude to nejlepčejší.
A v pátek jdu ven se Sophie ještě obhlídnout nějaké slevy. Sice se neznáme, ale myslím, že bude fajn poznat někoho s kým můžu zdrbnout třeba všechny blogy a tak :D Před nákupy v Palladiu si chci ještě skočit do sekáče a zkusit objevit nějaké skvosty a případně s nima potom něco vytvořit. Ale o tom zas někdy příště.

17 komentářů:

  1. Ahoj Indý,
    na Skins se nedívám an netu, ale stahuju díly přes torrenty a k nim pak titulky.:)

    OdpovědětVymazat
  2. holky holky, jestli se dostanu do prahy na vš,tak budem chodit na nakupy spolecne..povinne.)
    hlavne bys me musela protahnout po vsech sekáčích....v praze neznam ani jeden...což je chyba obrooovska!
    a vííš na co sem si vzpomnela...zapomněla sem se te zeptat jak delal tvuj tatinek to sushi? na kolik tak vyjdou ty "sushi-listy"?.)

    stativ ti zavidim... ja se rozhodla,ze si proste nasetrim na zrcadlovku.... takze s mym setricim tempem si ji poridim tak k 20-tinam....grrrrrh...

    OdpovědětVymazat
  3. mě taky není dobře, díky mým dvěma mladším bratrancům... super... Jinak navíc po Grammy jsme unavení všichni, kdo v noci na pondělí nešli spát vůbec... :))

    Hey, ale teď jsem teda dostal chuť na krevety, už jsem je dlouho neměl.. teedy.. že bych si je šel udělat? Ale už je docela pozdě.. tak asi zítra:)

    OdpovědětVymazat
  4. jééé stativ:),vem ho ssebou ven:)
    určitě se podíváme po slevách:))
    fotky se Ti moc povedly.
    xx

    OdpovědětVymazat
  5. Já chcit ten film vidět;)nikdy jsem nic takového nedělala, tak jsem zvědavá:)

    A Grammy mě taky zklamali:( sice mám Beyoncé ráda, ale za co má sakra tolik cen? za to, že jí někdo napíše písničky a ona je "jen" nazpívá... Viděla jsem vystoupení P!nk? zpívat hlavou dolů-to je umění:)byla jsem na koncertě a 1/4 koncertu byla takhle akrobatická, zbytek krásně odtancovaný a její hlas je pro mě něco neksutečného:)apson jednu cenu si odnést mohla;)

    OdpovědětVymazat
  6. OK:)
    ale ty vem taky foťák!!!!:))
    těším se:)MOC
    xx

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že Grammy dopadlo podle očekávání, objevovali se ti, co jsou teď nejvíc v kurzu

    Beyonce je americká ikona všeho, Taylor je miláček a Gaga je nejvíc in zpěvačka, takže prostě klasické marketingové tahy

    Jsem velký fanda Bey i Gagy, takže jsem spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  8. filmovy tabor??no to znei exkluzivne..potom daj info ze ako co..:)
    ja som bola na raftovom (chcela som vyskusat nieco nove) a mne sa to velmi pacilo,a to dokonca nie som velmi sportovy typ:D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, mrkni prosím do mého e-shopu plného ručně vyráběným módních doplňků za skvělé ceny a udělej radost sobě nebo kamarádce třeba nárdelníkem :-)

    ---
    earringsdona.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. tohle musím napsat- I bet you look good on a dancefloor ;)) koukám, že jsi taky fanynka Arctic Monkeys a Alexy Chung :))
    Souhlasím s názorem na Grammy, ale asi se to dalo čekat u takové posh show. Prostě ikony současné pop kultury, aby přitáhli co nejvíc diváků k televizi.

    OdpovědětVymazat
  11. Do jakychychpak, mila Indie kid, sekacu chodis?

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,
    No abych pravdu řekla, chodím jen do jednoho, a to Second street na Ohradě, je fakt docela dobrej, doporučuju ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Hoohoo! Další blogařský slet! Závidím vám, že jste z Prahy...=( Tady nikdo není...

    OdpovědětVymazat
  14. Ty fotky jsou super!:)....s těma MTV cenama souhlasím pořád dokola bla bla bla bla....!:D

    OdpovědětVymazat
  15. sdílím s tebou názor na summer.... nechapala sem ji.... a nemela sem ji rada..
    ale jinak zooey d. zboznuju...je to takova éterická osoba...vyzařuje z ní něco nevídanyho... hrozně se mi líbila třebas v YesManovi:) ....a v Lemre Liny,kde hrala se S.J.Parker:)

    OdpovědětVymazat
  16. na to running sushi chodíme buď do Palladia nebo na Anděl :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ukáááá - ten film :) urřitě bychom to všichni rádi viděli.

    A takovou malou "lžičku" jsem už taky byla parkrát ncena udělat..když jsem čekala, že mi bude blbě a neučila jsem se na další den.

    A Grammy absolutně ignoruju, ptž nesnáším svět pop music...nemůžu si pomoct.

    *terka

    OdpovědětVymazat