pondělí 15. března 2010

Oh baby baby it's a wild world

From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


Špatná nálada+sladkosti=špatná nálada+výčitky

From Indie kid


From Indie kid



From Indie kid


Už se těším, až budou tyhle brýle moje. A to tričko taky, ale..čekám na slevy:)


Jen tak ve zkratce(no jo, už to vidim...)
Nemám čas. Mám, ale mám ho málo. Po prázdninách se zase musim dostat trochu "do formy", do pátku musím udělat další oblast z matiky na malou maturitou(kdo tohle sakra vymyslel, nějaká malá maturita?!)
Mám nový boty a myslim, že je miluju. V sobotu jsem mámu vytahla do Palladia, protože jsem opravdu nutně(otázka života a smrti, jak jinak) potřebovala bílý kecky z Háemka. Protože mi je máma neschválila(moc bačkoroidní, nic pro moje rozšmajdaný nohy), tak jsme nakonec vybrali taky bílý kecky z Háemka, ale trochu s vyšší podrážkou. No, není to úplně to, co jsem chtěla, ale v pohodě. Pak jsem potřebovala zimní boty, protože jaro se jaksi uráčilo, že na sebe nechá čekat a moje Humanic kozačky se zas uráčily, že si udělají na patě díru(stejně jsem je neměla ráda..). Zatáhla jsem mámu do Tally Weijl, hle! objevily jsme takový docela kvalitně vypadající boty. Jsou takový trochu drsnější, ale mámě to nevadí(ba naopak) a mně taky ne, dneska jsem je měla a jsou úplně skvělý, fakt. Nejlepší na nich je, že klapou. To se mi fakt hrozně líbí :D

V neděli jsem se rozhodla, že se zúčastním soutěže v pořadu Stylissimo na Óčku. Výhra je kosmetický balíček a poukázka na nákup v hodnotě 2000 Kč v Palladiu. Takže jsem do toho šla. Úkol byl napsat takovou "modní policii" na fotku Andrei Verešový. Myslela jsem, že to bude v pohodě, ale dělala jsem to asi hodinu a dalo mi to docela zabrat :D Na konci článku si můžete přečíst můj výtvor, který jsem tam nakonec poslala. Tak mi držte palce a prosím...nesmějte se mi :D

Zara, Bershka, Stradivarius ani Pull&Bear se nezavíraj a navíc-jak už psala Eva z Mystrawberrycocktail-do Prahy do OC Chodov přijde 1.dubna LINDEX! Supeeer, hrozně se těšim! Takže naplnit peněženky a v dubnu běžíme na Chodov!

Mám toho ještě tolik, co bych chtěla říct, ale čas mě fakt tlačí. Mějte se hezky a "naviděnou" nejspíš v sobotu.

______________________________________________________________________________

a teď ta Verešová(fotku šatů najdete jednoduše, stačí zadat "Andrea Verešová na plese v opeře" do seznamu. Musím říct, že ty šaty se mi fakt nelíbily..)

Andrea Verešová si na Ples v Opeře oblékla šaty od Beaty Rajské. Květovaný vzor je sice momentálně IN, ale zde působí poněkuď zvláštně. Červený lesklý "podklad" je sice velmi krátký(na takovou příležitost možná až nevhodně...), ale díky svým ukázkovým nohám si to Andrea může dovolit. Asymetricky střižený výstřih je možná zajímavý, ale na těchto už i tak docela výrazných šatech působí trochu překombinovaně. Navíc se zdá, jakoby Andree trochu deformoval prsa.

K šatům Andrea zvolila nenápadné stříbrné sandálky na podpatku-ty nejsou špatné, ladí i k jednoduchým stříbrným naušnicím, ale možná by nebylo naškodu zvolit ještě trochu jednodušší boty. Zlaté psaníčko, sice ladí k barvě, která se vyskytuje na květinovém potisku, na mě ale působí trochu jako "Každý pes jiná ves"
Protože celý outfit už je i tak dost extravagantní a nepřehlédnutelný, zvolila Andrea jednoduchý, ale stále chic drdol a stejně tak docela obyčejný, ale přitom uhrančivý make-up. Červené rty a kočičí oči nebudou nikdy nudné.

Andrea je nádherná žena se skvělou postavou, a tak na ní vypadá dobře snad cokoliv. Na mě ale její outfit působí až trochu překombinovaně a propříště bych jí poradila, že méně je někdy více. Škoda, že si Andrea nevzala slibovanou róbu od Diora, možná by udělala lépe.

33 komentářů:

  1. juu ta poslední fotka je moc krásná....:)a hezký tričko..:)..mnam taky bych si dala čokoládu..:)

    OdpovědětVymazat
  2. ÁÁÁÁÁÁ tak právě takhle teď křičíííím!!!!!! Terííí udělala si mi tu největší radooost!!! Ááááááááá MY BUDEME MÍT LINDEX!!! WUHŮŮŮ!
    btw: Sluší ti to mooc :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak,odkud pak je to fantasticky posledni trickooo?:O
    a ta 1...2...a 3... fotka je skvela!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Triko i býle jsou krásné, ale nevím jestli bych si mohla vzít takové brýle v našem městě, protože by asi vznikly nadávky,pokřiky a posměchy.
    Ten článek na Verešovou je skvělej.Fandím ti ať vyhraješ. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím ti palce,aby ti ty boty z Tally Weijl vydržely, protože cokoli jsem si tam koupila se po krátké době rozpadlo a popis outfitu Andrey je opravdu moc povedený!Jsi šikovná!Přeju ti,aby jsi to vyhrála.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tričko je moc hezké. A takovéhle brýle mám xD ale nějak extra je teda nenosím. :))

    OdpovědětVymazat
  7. se sladkostma je to těžký... :D ve scrubs to shrnuli nejlíp: those moments are kind of like eating a piece of chocolate. I enjoy the satisfaction for about ten seconds, and then it's gone.
    Na poslední fotce ti to moc sluší, ty brýle jsou prefektní ;))jsem skoro zelená závistí a ke všemu si teď budu muset zpívat Oh baby, baby it´s a wild world... :D

    OdpovědětVymazat
  8. to triko vypadá skvěle, jdi do něj ve slevách :)
    a "kritika" je podle mě napsaná celkem sobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vidím,že jsi našla brýle :] Fotky paráda,jen to triko mi na tebe moc nesedí. Myslím,že ten poprask o Zara ablablabla byl jen poplach o tom,aby lidé více nakupovali. A už vůbec. Něco o tom,že to zruší, řekl BÝVALÝ ředitel pobočky. Žárlivec :D

    OdpovědětVymazat
  10. hrozně moc s emi líbí ta tvoje kabelka:(
    a ty brýle jsou super:(
    děkuju za krásný komentář:)*
    a to o Anreee jsi napsala moc hezky:)

    OdpovědětVymazat
  11. jéé překlik za tím brýle jsou usper měl být usměvavý smajlík:D:)

    OdpovědětVymazat
  12. jéé, tys koukala na rande na jednu noc? hrozně se mi tam líbila ta norah a ten kluk, co hrál i v juno, je taaak cute!
    (a k názvu článku - neřekla bych do sida, že bude tak pěkně zpívat!!)
    plus: tričko trochu v babičkovskym stylu, ale nerdovský brejle ti slušijou!

    OdpovědětVymazat
  13. na Chodově mají užasné obchody, tším se až tam bude i Lindex.
    nevěděla jsem že bydlíš u Chodova,)

    o Andree jsi to napsala hezky, mě se ale kupodivu její šaty vážně líbí.D

    OdpovědětVymazat
  14. už jsem doma, ale uspěšné to každopádně bylo.)
    ach tak, moje kamarádka právě bydlí kousek od Chodova,)

    OdpovědětVymazat
  15. to tricko chcem aj ja,ale taktiez cakam na zlavy:D

    k andrei,ako saty su pekne len ako vravis,cele je to az prilis prekombinovane

    OdpovědětVymazat
  16. Ta poslední fotka je supr, to tričko i brýle mám :) Ale nevím jestli ješět stojí za to si ty brýle kupovat, podle mě je má každej a už to není nic extra...
    A myslím, že vím, které boty z Tally Weijl myslíš! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Indie, předem přiznávám, článek jsem si nepřečetla celý, a je mi to líto a určitě to napravím,ale nemám čas takže ted okomentuju jenom fotky:).
    Fotky jsou super, cornfleky miluju:), ty bríle jsou nádherný))

    OdpovědětVymazat
  18. je, super trico a bryle:) povidej odkud?:) jinak si myslim, ze si saty okomentovala dobre a drzim palce, at vyhrajes:)

    OdpovědětVymazat
  19. Výčitky mám teď taky, cpu se jak malá :D S Lindexem si mi udělala radost, jen te´d budu muset změnit svoji trasu, když jedu do Prahy. zatím mi stačila Václavák, palladium a blízké okolí. Plus ještě Ikea :)

    OdpovědětVymazat
  20. taky mam v diáři napsáno "otevírání - LINDEX" :D a ty šaty jsou příšerný! :D

    OdpovědětVymazat
  21. tak to se pražané těšte na Lindex. Já když jsem zjistila, že je u nás v Brně a v Praze ne tak se u mě sice objevil trošku škodolibý úsměv, ale přeju ti to :D:D

    OdpovědětVymazat
  22. hezký fotky, povedly se ti..
    na boty jsem zvědavá:)
    a ten komentář k Anderiným šatům se mi náhodou líbí:) je trefnej:)

    OdpovědětVymazat
  23. super fotky!:) hlavně máš úplně bezchybnej výraz na poslední fotce!:) ty brýle si určitě kup, moc moc moc ti slušej;)

    OdpovědětVymazat
  24. Ty brýle ti opravdu moc sluší a to tričko je přímo božské! Děsně závidím vám pražákům, já se do Lindexu stejně nedostanu, tss :D

    OdpovědětVymazat
  25. Rande na jednu noc je skvělý film! Až an tu žvejkačku teda, chuťovka :D A skvělá hudba... Určitě koukni na Piráty na Vlnách a stáhni soundtrack, bude se ti myslím líbit....
    A ty boty + šmajdavé nohy mám taky, super :/ (hlavně ty boty :D)

    OdpovědětVymazat
  26. Poslední fotka je úžasná
    Ty brejle mam už dlouho, akorát sluneční..:)
    Souhlasím s tvým hodnocením Andrey

    Ell

    OdpovědětVymazat
  27. Aah, poslední fotka je skvělá. Jak brýle, tak tričko a tvoje vlasy.
    Taky čekám na slevy. Vyhlídla jsem si naprosto dokonalé šaty za 16 000 :D:D

    OdpovědětVymazat
  28. Hihi brýlky ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Šátek je z H&M(kupovala jsem ho v Německu) a stál 7-8 euro..:)

    OdpovědětVymazat
  30. krásne fotky, kabelka aj tričko sa mi veľmi páčia. k tým okuliarom, rozmýšľala som, že keď z toho počítača stratím zrak, tak chcem mať takéto dioptrické! :D a súhlasím so všetkým, čo si napísala k tým šatám andrei verešovej, neboli veľmi pekné...

    OdpovědětVymazat
  31. mm, ty brýlě ti sluší, ne jako mě (i navzdory tomu si chci koupit další :D), já v nich vypadám jako ... no idiot :D

    -f-

    OdpovědětVymazat
  32. Na Lindex se těším moc a to, že moje oblíbené obchody u nás v republice nekončí mi také dělá radost. :-) Tobě moc sluší to tričko, hodí se k tobě. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Wow i looooove the flower print dress/top :D

    OdpovědětVymazat