sobota 9. října 2010

Mlhavo, nevlídno.

From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


From Indie kid


Trench-coat-F&F, Dress-H&M, Scarf-?, Boots-Tally Weijl, Satchel-vintage



Tohle bylo počasí přesně stvořené pro můj nový trenčkot. Dlouho jsem nějaký hledala a nakonec jsem ho našla v Kralupech nad Vltavou(?!), v Tescu(!!), za 300 Kč(!!!).

V poslední době nemám skoro na nic čas, pořád se učím-(dost jsem se teď začla snažit ve škole, stal se ze mě ještě větší perfekcionista než předtím, taková dvojka z testu mě dokáže pěkně naštvat)...Ani na designbloku jsem nebyla, to nejsem vůbec správná bloggerka! I když, byla jsem na Decadence now, dokonce na vernisáži. Měla jsem pozvánku a myslela jsem, že to bude trošku víc "V.I.P", když tam směli jen ti s pozvánkou, ale bylo tam lidí jak na nádraží. Spousty Vuittonek(Vuittonky se mi tak strašně nelíbí!), alternativních sestřihů, inspirativních lidí, dekadentních fotek a obrazů. Fotila jsem, ale protože se nesmělo s bleskem, tak fotky nestojí za moc.

V pátek odpoledne jsem se šla zaregistrovat do castingovo-modelingové agentury, paní se mě ptala, kolik mi je let, a když jsem řekla, že 15, udiveně se koukala, že prý mi tipovala tak 17. Posadila mě do místnosti s dalšíma dvěma holkama, dala nám dotazníky, a pak mě nafotili. Říkala mi, že mě budou nabízet nejen do reklam a filmů, ale i do časopisů jako modelku. Řekla jsem, že se asi na modelku moc nehodím, ale ona nato, že do časopisů nevadí, že jsem malá. Tak jsem na to zvědavá, kam mě obsadí...Takže kdybyste mě viděli nááááhodou někde v něčem jako Bravo! Girl nebo Cosmogirl, tak mě, prosím, hned nezavrhujte :D

32 komentářů:

  1. Také bych ti tipla víc. Jo a závidím ti kabelku, prstýnek i lak. A kdyby to bylo možné, chtěla bych mít v příštím životě vlasy jako ty.

    OdpovědětVymazat
  2. tak to gratulujem :)) a ak sa objavis v bravo girl tak to sem naskenuj prosim,lebo ja si to nejak nekupujem :P

    OdpovědětVymazat
  3. Páči sa mi celý tvoj outfit. Na toto počasie som sa tešila, keď vytiahnem moje dlhé vetre. Páči sa mi tvoj kabela, je dokonalá. Držím palce a určite sa pochvál, keď budeš niekde v časopise, som zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Málem jsem měla stejný trenčkot, ale tehdy byl ještě za 600,- (i to už ale byla super cena) :) ale mně byl trochu větší i v nejmenší velikosti a tobě sedí perfektně! Tak mám nakonec jiný z Tesca a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  5. :)) to sa potom hneď pochváľ, lebo myslím že k tovjim modelkovským fotkám sa inak nedostanem :)))
    to si teda dobrá, že sa snažíč dobre učiť, lebo u mňa to s učením nie je žiadna sláva... ale tak myslím že po škole si treba hlavne oddýchnuť, nie sa hneď učiť a učiť... :))
    inak milujem aktovečku! :))

    OdpovědětVymazat
  6. ta taška je úplně skvělá!
    Pěkný outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší! Tenhle outfit ti fakt sedne:) A za nejlepší úlovek počítám tu kabelku, tu by ted chtěl každý a pokud jsi ji sehnala v sekáči, tak tos měla fakt štěstí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych ti taky tipla takových 17. :) Jinak pěkná trenčkot, přesně takový se mi líbí. A můžu se zeptat do jaké agentury jsi šla? ;)

    OdpovědětVymazat
  9. na Dekadenci bych se taky ráda jela podívat, ale nejspíš to nedopadne.

    doufám, že tě v nějakým časopise uvidím, je to super příležitost, bydlet v Praze tak do toho jdu taky;)

    a v neposlední řadě se mi líbí tvůj kabátek, v F&F sem taky nějaké viděla a byly hezké, možná byla chyba ho tam nechat:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak teda držím palce, modelko! :-) Ta taška je krásná.

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní:
    Neřekla jsem, že budu chodit někde na přehlídkách, proboha...samozřejmě, že se na modelku nehodím, ale pokud jde třeba o časopisy, tam o výšku zas tak moc nejde a podle mého názoru zas tak ošklivá nejsem.
    A hlavně-mně jde spíš o ten casting, tzn. obsazování do reklam, filmů...
    Chtěla bych vidět tebe ;)

    OdpovědětVymazat
  12. já fakt zbožnuju tyhle tašky..:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky,střašně ti to sluší!:)Jako vždycky..mimochodem do jaký agentury jsi se přihlasila?Něco takového taky hledám...hanka

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné fotky :)) ! a blahopřeju, doufám že tě brzo někde uvidím :pp .. !

    OdpovědětVymazat
  15. Taky mám kabát z F&F a nemůžu si ho vynachválit. Poslední dobou mě ta značka dost bere. :) Jinak s tou agenturou ti to moc přeju. A na Dekadenci se taky brzo chystám. :)

    OdpovědětVymazat
  16. moje kamarádka byla v silvestrovském BravoGirl! z roku 2007, mám ho ještě doma schované a totálně roztrhané, protože tyhle časopisy nečtu od doby, kdy se objevil článek Jak sbalit deváťáka :D
    ta taška je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  17. Super trenčkot! (:
    mám podobný jen v takové divné barvě. i šálu mám skoro stejnou :D

    měj se hezky. Layii.

    PS: tu tašku jsi někde ,,vyhrabala''(nemyšleno nijak zle) nebo jsi ji koupila? popř. za kolik? předem děkuju za odpověď (:

    OdpovědětVymazat
  18. wow...zas ti to hrozně sluší...! :)

    Tyjo jsem ani nevěděla, že se můžeš přihlásit na focení do různých časopisů, i když mám jenom kolem 155 cm...:) Ale mě tohle moc neláká stát se modelkou, fotit se a fotit se....hm
    Ale může to být na nějakou dobu zajímavá zkušenost a zážitek...:)

    OdpovědětVymazat
  19. pěkné botky=) a jeom taková malá poznámka,ten předchozí header na blogu se mi líbíl víc =)))

    OdpovědětVymazat
  20. ten kabátek je úžasnej a navíc, za tu cenu!! asi se taky skočím podívat do TESCA :D

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to se těším až Tě uvidim v Photoshootu v Elle nebo tak! :) A ta taška,od té doby co jsem hnědou vintage objevila po mamince,je miluju!

    OdpovědětVymazat
  22. Ten kabát je úžasný! A za 300 kaček(:-D) to je úplná bomba. A já doufám, že tě v nějakém časopise nebo v reklamě brzo uvidím. Musíš dát dopředu vědět, že jsi něco fotila, abych si ten časopis koupila

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, bohužel nemám blog, ale mám takovou blbou zkušenost právě s castingovou agenturou musela jsem platit nějaký příspěvky a neposlali mi ani jednu nabídku na práci....Tak bych se tě chtěla zeptat jestli bys mi třeba alespoň nenapsala jméno té agentury na email chtěla bych totiž do jiné a alespoň trochu spolehlivé děkuju moc, byla bych ti vděčná....Pavla PavlaZiki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Do Bravíčka si tě klidně představit dovedu. Ale jinak bych tě v dobrym chtěla upozornit, že tisíce holek v tvým věku se nechá zapsat do castingových a modelingových agentur a štěstí na obsazení je jen maličkaté. To, že tvoje fotky budou nabízet neznamená, že se uchytíš. Jen aby jsi nebyla zklamaná. Často se dosazují slečny na základě nějaké protekce a známostí. Není to jen tak. Ale přeju ti, aby jsi jednou štěstí měla a tipově se třeba na nějakou kampaň hodila.

    OdpovědětVymazat
  25. Jůva, máš ráda Arctic Monkeys :) A podle názvu Indie styl. Aspoň někdo tady :) Indie je pro mě vším už pár let. Jak hudba tak i móda. A taky bych chtěla zkusit zajít někam do agentury takže díky za info jak to tam probíhá. Krásný večer

    OdpovědětVymazat
  26. Málem jsem si na jaře tohoto roku koupila stejný trenčkot! Taky byl jenom za 300, taky byl v Tescu, ale neměli moji velikost. Přísahala bych, že je stejný.
    Odteď budu prohlížet sestřiny Bravíčka, jestli tě tam neuvidím.;D

    OdpovědětVymazat