pátek 5. listopadu 2010

Deník filmové hvězdy, part 1

Dneska nebudou žádný fotky, ani outfitový ani žádný jiný. Outfit Vám slibuju v neděli.
Dneska Vám budu vyprávět o tom, co jsem dělala dneska a co teď budu dělat dalších několik dní.
Můj život je v poslední době fakt děsně nudnej. Nudnej jako dokument o pohybu tektonických desek. Ten každodenní stereotyp mě vážně zabíjí. Ale ve čtvrtek se stalo něco aspoň trošičku vzrušujícího.
Zavolali mi z "mojí" agentury, že jsem se dostala do nejužšího výběru, tzn. já versus nějaká holka, na nějaký natáčení čehosi a že teď už jen záleží na tom, jestli si mě vybere pan režisér. Byla jsem strašně nervozní a doufala, že to vyjde a já tu roli(i když jsem vlastně vůbec nevěděla, co za natáčení to je..)dostanu. Jelikož mi dlouho nevolali, už jsem ztratila naději a smiřovala se s tím, že jsem to asi nevyhrála.
Dneska odpoledne mi ale zazvonil mobil. Byla to paní za agentury, která mi ozámila, že si vybrali mě! Tak šťastná jsem dlouho nebyla. Bylo mi řečeno, že mi zavolá produkční, která mi řekne, kdy a kam se mám ještě dneska odpoledne dostavit na "vlasovou zkoušku".
To místo, kde zkouška měla konat, jsem našla celkem rychle. Měla jsem tam být v 5 hodin, dorazila jsem za deset pět. Než jsem vešla dovnitř, ještě jsem se 3x učesala-no jdu přece na vlasovou zkoušku! Prošla jsem nějakým průjezdem a ocitla se v místnosti, kde asi 4 chlapi vybalovali z krabic kamery, stativy, světla a podobný harampádí. Když mě uviděli, koukali na mě jak na zjevení.
"Dobrý den, já jsem z agentury XY a jdu na vlasovou zkoušku," řekla jsem. "Opravdu?" řekl ten jeden. "Jakube, víš o tom něco?" obrátil se na dalšího chlapa. "Vím," řekl Jakub. "Tak si ji vem," říká ten první. "Nojo, vlasy má krásný," prohlásil další. Nemohla jsem potlačit smích.
Posadili mě do místnosti, kde byla kuchyňka a nabídli mi, jestli nechci kafe nebo čaj. Poděkovala jsem a odmítla. V té místnosti jsem pak strávila nekonečnou hodinu. Znáte takový ten pocit, když někde čekáte, nemáte co dělat, koukáte po celý místnosti a máte pocit, že každej roh, každý smítko už znáte nazpaměť? Tenhle pocit jsem přesně měla. Z nudy jsem spočítala, kolik tam měli minerálek. Přesně 120 lahví.
V 6 hodin konečně přišel kameraman(u filmu je tohle fakt typický-řeknu ve čtyři, myslím v pět). Postavili mě před kameru a řekli mi, že se mám otáčet na místě, čechrat si vlasy, různě s nima házet, doleva, doprava, nahoru, dolů...Připadala jsem si jak na metalovým koncertně. Po 10 minutovým blbnutí s vlasama ve stylu "To ne já, to moje Šauma" jsem byla propuštěna domů.
Nakonec jsem se alespoň trochu dozvěděla, v čem to vlastně budu hrát. Reklama na "něco na vlasy"; to mi pánové řekli.

Příští týden bude pěkně náročnej. Můj první natáčecí den je v pondělí. Natáčecí den má 12 hodin, ale přesčasy jsou hodně pravděpodobný. Zkušenosti s natáčením už mám, a proto vím, že je to jedno velké čekání. Ale těším se.

Těšte se na další část z deníku filmové(spíš reklamní..) hvězdy:)

23 komentářů:

  1. Gratulujem!!
    Skvelý článok....*-*

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluju!! snad to natáčení přežiješ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš štěstí, že tě vybrali! Jsem zvědavá, jak to celé dopadne. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já, jakožto starý nenažranec, mám na natáčení nejraději raut...:D Ovšem protože nejsem z Phy, ale dojíždím, tak moc castingů bohužel nestíhám, tím pádem letos není ani moc práce. Celkově tyto prázdniny byly z hlediska castingů sto a jedna...

    Hodně úspěchů přeju.Btw, na co přesně to je? Pantene?

    OdpovědětVymazat
  5. tak to máš šťastie :) keď na to máš, tak prečo nie :) určite to muselo byť super...

    OdpovědětVymazat
  6. To je super, doufám, že ta reklama u nás i poběží.

    OdpovědětVymazat
  7. prečítala som si celý článok a fakt sa teším na pokračovanie. Gratulujem!

    OdpovědětVymazat
  8. Jé tak to gratuluji a závidím krásné vlásky:D;)

    OdpovědětVymazat
  9. nádherný článok, gratulujem ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, to je super, len tak ďalej...Držím palce nech sa ponuky len hrnú:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to gratuluju, Terko! :)
    Až budeš slavná filmová hvězda, nezapomeň na nás, staré blogerky, jo? :)))

    OdpovědětVymazat
  12. s tema vlasama maji uplnou pravdu :) tak se tesim, az te nekde v tv zahlidnu :) teda doufam, ze ta reklama bude i pro cesky trh :)

    OdpovědětVymazat
  13. gratulujem :)..a veľmi sa teším na ďaľší podrobný čláok:)

    OdpovědětVymazat
  14. "To ne já, to moje Šauma!" :'DD
    asi se začnu dívat na televizi a budu tam sedět tak dlouho, dokud tu reklamu neuvidím ;D

    OdpovědětVymazat
  15. Páni, doufám že tu reklamu pak uvidíme! A moc gratuluju, vlsay máš opravdu krásný!

    OdpovědětVymazat
  16. Jé, to je super, gratuluju! To jsem zvědavá, jestli tě uvidím v reklamě :D Ale 12 hodin, to vypadá jako pořádná dřina...

    Jinak to sice není zrovna moc aktuální, ale ten minimalistickej design je úžasnej! <3

    OdpovědětVymazat
  17. hi, i just found your blog and i have to say it's spectacular! i love your style! check out my blog and if you like it follow, i'll do the same!

    www.fullclosetbutnothingtowear.blogspot.com
    thank you!

    OdpovědětVymazat
  18. Jé, to jsem zvědavá na jaký výrobek budeš dělat reklamu:) Doufám že to bude někde ke shlédnutí, musíš z toho bejt strašně vzrušená a zvědavá a tak:) Držim palce! .)

    OdpovědětVymazat