pondělí 29. listopadu 2010

Není nad to se dobrovolně trochu ztrapnit..



Cz:
Řekli jste si o to, máte to mít.
Berte to jako takové malé (trapné) poděkování. Chtěla jsem být trochu víc "mezinárodní", prostě aby tomu rozuměl kdokoliv, kdo se na to bude koukat, a proto jsem se rozhodla to udělat v angličtině. Nevypadám úplně nejlíp a vůbec...ale víte jak strašně nervozní jsem byla? :D

En:
Below this post there have recently appeared many comments like "Why on earth don't you write in english?". Honestly, I don't actually know, why I don't write in english. Maybe I'm lazy (yes, that's it!). From now on, I'll try to overcome my laziness and I'll try to become internationally well-known blogger (hahaha).

46 komentářů:

  1. To je boží náhodou :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé to je supr náhodou! :) Koukám že blogspotový svět začínají ovládat videa!! :D Už i ty!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty brďo, proč nemáš dvojjazyčný blog, máš tak super angličtinu. já sotva mluvím a překládám.

    OdpovědětVymazat
  4. ve videu ti to děsně sluší, vypadáš i starší! ale...vůbec tě neslyšim...:(je to fakt škoda, protože máš hezkou angličtinu, přijemný hlas a prostě samá pozitiva, ale mám tady zesílený repráky, uši na nich přitisklý a mám z toho prd:( bohužel
    zkus příště mluvit víc nahlas;)

    OdpovědětVymazat
  5. video je bomba, umíš skvěle anglicky, navíc tam jsi roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  6. musím říct, že na videu působíš víc sympaticky než na fotkách))

    OdpovědětVymazat
  7. why the hell is your blog ONLY in czech, girl?? I love the way you´re speaking...and i must admit that i really enjoyed this video (but one thing should be better...and that´s the volume...voice volume)..but it doesn´t matter...you´re really doing your best... and it is absolutely worth watching (I don´t thnik it´s boring...i´m still alive =)) nad I love your Bat-ring...looking forward to see the next episode...bye!

    OdpovědětVymazat
  8. .) super. škoda, že to je tak potichu, musela jsem to posluchat s hlavou narvanou v repráku. :D

    OdpovědětVymazat
  9. jej moc to neslyším ale máš perfekt angličtinu a mega britský akcent, nechápu:D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, mas skvelou anglictinu! A zacala jsem te mit mnohem vic rada, jsi v tom videu strasne sympaticka! Fandim ti :)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  11. Super video, taky jsem byla požádána dělat videa, tak třeba to bude taková nová revoluce a z našich dosavadních blogů se stanou vlogy ;) :)!

    No a jako jestli tě Lupáčovka naučila takhle dobře anglicky, tak to jsem byla teda asi pěkně špatnej student.. Fakt perfekní přízvuk ;) Víc, víc, víc!!

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý video, mluvíš skvěle anglicky. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jééé, moc moc ti to sluší, vypadáš starší.
    Máš supr britskej přízvuk, kde jsi se to naučila? Já mluvím tím americkým, kterej nezní tak hezky.

    OdpovědětVymazat
  14. Wow ty máš vážně moc dobrou angličtinu a ten přízvuk...wow =D Já jsem rozhodně pro další videa a klidně i v angličtině, vůbec to nebylo awkward =) Tereza

    OdpovědětVymazat
  15. Jsi krásná :)
    Jaktože umíš tak bezvadně anglicky? :)

    OdpovědětVymazat
  16. bylo to supr video:) jsi strašně přirozená před kamerou:))

    OdpovědětVymazat
  17. Ja chcem ďalšiééé! Bolo to skvelé, pozerala som sa na to video s otvorenými ústami. Z dvoch dôvodov! Prvý dôvod je, že keby som nevedela, že si z Čiech, tak by som si myslela, že si z nejakej anglicky hovoriacej krajiny. Tvoja angličtina je parádna. A druhý dôvod je, že vyzeráš veľmi sympaticky a milo. Urobilo mi to krajší večer.

    OdpovědětVymazat
  18. Je to super,mluvíš suprově a fakt hodně dobře:D;).Ale!Nic téměř neslyšim,nwm jestli mluvíš tak potichu?Nebo to je reprákama nebo nwm,ale to je tak jediná výtka.A toč dál!!I česky:D.
    A ty vlasy..no závidim,moc!:D.A vůbec,jsi sympatická:D.

    OdpovědětVymazat
  19. Tahleta video věc.. Sama jsem se zkoušela párkrát natáčet a přišlo mi to naprosto nepublikovatelný.. A pak čtu na všech blozích před (nebo za) videama varování, jak moc trapný to je, jenže potom, co si to pustim, to je dokonalý a skoro ty videa mam radši než normální napsaný posty, protože mi přijdou takový nějak víc osobní a víc umm..interaktivní (tim, že člověk nemusí sdílet jenom fotky a obrázky, ale rovnou může ukázat věci naživo apod.). Tak by mě zajímalo, jestli až jednou (možná, kdo ví) postnu taky nějakej ten vlog, jestli budu jediná, kdo si bude myslet, že to je divný a trapný..

    Tohleto trapný neni a tvoje angličtina je prostě adorable :))

    OdpovědětVymazat
  20. To video se povedlo, akorát je opravdu hodně potichu. :-/ Musím říct, že tvůj britský přízvuk je opravdu znatelný, kde jsi k němu přišla?

    OdpovědětVymazat
  21. Mluvíš fakt výborně anglicky! Klobouk dolů :)

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělá angličtina,výslovnost,všechno! Jsi moc sympatická :-) Niky.

    OdpovědětVymazat
  23. kde ses tak perfektně naučila anglicky?:-)jinak super video:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Megagiga dobrá angličtina.) ale vážně trochu přidat volume pro příště! :DD Připadala jsem si jak nahluchlá. :DD Máš super vlasy.)!

    OdpovědětVymazat
  25. Are you kiddin me?! Nauč mě takhle mluvit anglicky! Lidi chtěli abych začala dělat i videa v angličtině... Ale po tomhle by to byla ostuda.. Takže e-e :D

    OdpovědětVymazat
  26. jéé ty máš tak hezkou angličtinu!:) škoda že jsem tomu nerozuměla jednak protože to bylo dost potichu a jednak protože anglicky neumím zrovna nejlépe.. chech:D ale dobrý nápad! natie.

    OdpovědětVymazat
  27. Krásna.. jemný hlások, milý prejav. Snáď len dve veci.. trošku hlasnejšie a treba vybrať nejaké konkrétne nápady, témy. Nech to má myšlienku.

    OdpovědětVymazat
  28. ...s myšlenkou taky souhlasím. A ubrat na afektovanosti. :).

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  29. Panebože, máš nádherný hlas i angličtinu. Normálně bych řekla, že si původně britka. Ale příště by bylo lepší kdybys mluvila hlasitěji

    OdpovědětVymazat
  30. jo a ještě, angličtinu máš fakt super, ale příště by to chtělo v češtině. Přeci jenom i píšeš česky a podle kometářů to vypadá, že většina návštěvníků je českých

    OdpovědětVymazat
  31. anglicky mluvíš fakt dobře..:D...já ti ani nerozumím chce to i česky..:D

    OdpovědětVymazat
  32. Video je náhodou super...perfektní angličtina, nestudovala jsi ji v Británii? přijde mi totiž, že máš trošku britský přízvuk. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ve videu vypadáš moc sympaticky a smekám před Tvou angličtinou ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahooj,
    to video není moc slyšet ale je super, tak i když tady píše spousta lidí o tvém britském přízvuku, moc se mi to nezdá. Spíš bych řekla americký. ;)

    OdpovědětVymazat
  35. V Británii jsem nestudovala, je mi 15 :)

    No, můj přízvuk rozhodně americký není.. Kdybych mluvila americky, neříkala bych "em" ale "áám", but bych vyslovovala fakt jako "bat", místo "anyvaj" bych říkala "enyvej", say bych vyslovovala jako "sej" a ne spíš jako "saj", r bych říkala víc amerrricky než jako britské ostřejší R a tak dááále :)

    A díky díky díky, neskonale díky moc všem, strašně moc jste mě potěšili!

    OdpovědětVymazat
  36. máš příjemný hlas a super akcent, závidím ti ! .)
    jinak ti to tady hrozně sluší, víc jak na fotkách abych pravdu řekla .)

    OdpovědětVymazat
  37. žjůů, tak to se s mojí angličtinou rovnou můžu jít zahrabat. :-D

    OdpovědětVymazat
  38. Máš krásný akcent. Nejlepší, co jsem slyšela. Supr.

    OdpovědětVymazat
  39. Huh. Mluvit takhle, studuju v zahraničí.

    OdpovědětVymazat
  40. A kde jsi se to teda naučila ? Normálně ve škole?

    OdpovědětVymazat
  41. superúžasný přízvuk, taky mi to tak pěkně šlo dokud nám neodešla angličtinářka, která poslouchala franz ferdinand a placebo a přišla jiná, která je tak neschopná, že ji opravujeme my ;) taky nechápu tu tvoji aktivní slovní zásobu, hustý. taky bych do budoucna radila víc nahlas, ležela jsem hlavou na notebooku :D

    OdpovědětVymazat
  42. máš úžasnej hlas a angličtinu. a bat ring se mi dost líbí :) odkud je?

    OdpovědětVymazat