sobota 27. listopadu 2010

Sraz

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14


Nevýhoda těhle akcí, kterých se účastní hodně blogerů, je spousta článků na stejné téma. Dneska se konal sraz, kterého se zúčastnilo asi 20 lidí, takže těch podobných článků bude opět požehnaně. Osobně to moc nemusím, ale tak co. Budu se snažit to trochu "obzvláštnit" aspoň tím, že k fotkám ještě něco napíšu.
Sraz byl ve dvě hodiny pod koněm, a tak jsem z domova vyrazila asi v půl druhý. Když jsem vlezla do metra, hned jsem potkala Lucy s Niki, takže jsme jely spolu. Pod koněm už čekal Martin, tak jsme se pozdravili, prohrabaly jeho tašku z Lushe a vytvořili skupinku. Postupně k nám přicházelo čím víc lidí, a tak se naše skupinka rozrůstala do kola o asi 20 (Ok, 18, ale zaokrouhleně to zní líp) lidech. Jak jsme tam tak stáli a koukali na sebe, cizinci chodili kolem a pobaveně se na nás taky koukali, bylo to takový roztomile rozpačitý. Spoustu lidí jsem tam ani neznala.
Když už jsme si mysleli, že jsme všichni, vyrazili jsme směr Vltavská na Code Mode. Ten se konal v KD Vltavská, stejném místě, jako Designblok. Budova je to dost velká, takže jsem si představovala, že to bude ve všech patrech, na všechno bude spousta místa...Chyba!
Když jsme vlezli dovnitř a začali procházet těmi pidikomůrkami, říkala jsem si "Co to sakra má znamenat?!" Připadala jsem si jak v bludišti. Spouuuuuusty lidí, hroooozně málo místa; no prostě fakt špatný. Když jsem to všechno prošla a nic extra mě nezaujalo, vyšla jsem ven ke "stejdži", kde byl DJ + lidí válející se na FatBoyích. Naštěstí jsme zjistili, že to ještě pokračuje na druhé straně. Tam už bylo o trochu víc místa, ale stejně nic moc. Nechápu, proč nevyužili alespoň 2 patra z tý celý budovy! Upřímně řečeno, nic se mi tam extra nelíbilo, nejvíc mě zaujal asi stánek Jitrnice a jejich náhrdelníky. No kdo by nechtěl nosit na krku nápis "Ses posral, ne?" nebo "Avada Kedavra!"

Po prohlídnutí Code Mode jsme se vydaly metrem do centra, s cílem najít nějakou kavárnu, kde bychom si mohli sednout. To se ukázalo celkem jako problém-kde si může sednout 20 (oukééj, 18) lidí najednou? V Myšákovi to nešlo, a tak jsme se vydali hned vedle do Panerie. Tam jsme sestrkali stoly a židle a nakonec jsme se na tam nacpali všichni. V Panerii jsme strávili asi hodinu a půl, postupně nás pár lidí opustilo. Po dlouhé době jsem si venku koupila něco k jídli, konkrétně Quesadilla Pollo. To "pollo" (kuře) jsem tam nějak nezaregistrovala, připadalo mi to spíš jako jen ta "quesadilla".
V Panerii nás před šestou hodinou zbylo asi 8. Protože v 6 zavírali, rozhodly (tentokrát tvrdé y, protože Martin nás opustil) jsme se jít kouknout na Staromák, na rozsvícení stromečku. Když jsme ale viděly ty davy lidí, co se valily přes Můstek, rozhodly jsme se to obejít přes okolní uličky. Nevím proč, ale holky před náma šly strašně rychle, já se na svých podpatcích táhla za nimi a hlavou mi prolétávalo jen "Pos*aný pražský dlaždice!" Ale přežila jsem to.
Stromeček rozsvěcel Kája Gott a my to prošvihly...Celkem zamrzí! Pak jsme asi 10 minut přešlapovaly před Cartier a snažily se vymyslet plán, kam se přesunem dál. Holky vymyslely HardRock Café, ale to už jsem je bohužel musela opustit. Celkem mě to mrzí, ale tak snad příště...

Cestou od metra domů jsem se málem rozmázla na prvním letošním ledu/sněhu a na chodníku potkala rybí hlavu (jakože fakt hlavu ryby-koukala na mě tak smutně jedním okem..) Byl to moc fajn den, už se těším na další sraz. Jak někdo vtipně podotknul, příště si budem asi muset pronajmout nějakou halu, abychom si tam všichni sedli.

26 komentářů:

  1. Vás se dneska sešlo 20? Teda, to už je pěkné číslo!

    Fajn dokumentace i doprovodný text, alespoň vím, jak to všechno dneska proběhlo. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Avada Kedavra přívěsek byl nejlepší, teď je mi líto, že jsem ho nekoupila. v HardRock Café nebylo místo, nakonec jsme šly do Myslbeku, tam nás bylo už snad jen sedm, takže jsi o moc nepřišla. ale jinak to bylo fajn, ráda jsem tě poznala osobně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hej, je tam jedna fotka na který jsem a vypadám tam PŘÍŠERNĚ! :D to mi nedělej :D
    Jo, taky to moc nemusím.. ale nakonec to bylo fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. juu...prva zrazova reporterka!! to vas bolo az 20?? wow....nabuduce to s tym hangarom vidim celkom realne =) no vyzera to na prijemnu akciu...a privesok avada kevadra chcem...tesim sa na dalsie novinky z tohto stretnutia!!

    OdpovědětVymazat
  5. příště už určitě (snad teda určitě) dorazím!:)

    OdpovědětVymazat
  6. WOW, 20 je pekné číslo.
    Code Mode bol fail, súhlasím.
    "Rozsvěcel ho Kája Gott; celkem zamrzí" - LOL.

    OdpovědětVymazat
  7. Máš úplnou pravdu, dokonalý to bylo, opět :)
    a v Hard Rock bylo plno, pak šly holky do coffee heaven na václavák, ale co tam se dělo, to ti nepovím, protože jsem taky zdrhla :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já se dneska už rozplácla :DD.. Před obchodním centrem :D.. No každopádně mě mrzí, že jsem tam s vama nebyla :/

    OdpovědětVymazat
  9. tohle je první článek o srazu který čtu takže pohoda..:)

    OdpovědětVymazat
  10. Hah byli jste asi největší skupina stylových lidí :D PS: u minimon máš zdokumentovanou mojí ségru :D

    OdpovědětVymazat
  11. Teda:D Skvěle píšeš, holka, strašlivě moc mě to baví:) Já bohužel chorám, takže jsem si chůzi po letošním sněhu/ledu ještě nezkusila, ale zítra to napravím:D:D A jako-vždy ti to sluší! Ta sovička je parádní:))

    OdpovědětVymazat
  12. Achjo, štve mě, že jsem nebyla na Code Mode, ty věci vypadají skvěle!!!:))

    OdpovědětVymazat
  13. má ta Jitrnice co prodává ty řetízky a trička nějaký eshop?

    OdpovědětVymazat
  14. Mrzí mě, že jsem s Vámi pak dál už nepokračovala, ale i tak to bylo skvělý! .) Moc ráda jsem Tě poznala a příště už vydržím dýl. Teď to chce jen vymarodit:/ .)

    OdpovědětVymazat
  15. Hmm...přívesek Avada Kedavra, to by mě fakt nenapadlo:D dobrej nápad...:)

    OdpovědětVymazat
  16. :) pekna particka.. pristalo vam to :) asuhlasim s tympriveskom (teda komentarom nasdomnou :)

    OdpovědětVymazat
  17. Máš krásný vlasy!!!
    A uvažuju o přívěsku Avada Kedavra :D
    A to s halou je pravda, příšz už si to snad ujít nenechám!

    OdpovědětVymazat
  18. Ehm, ta druhá fotka! :D :D

    OdpovědětVymazat
  19. tak to už vás tam bylo celkem hodně:) muselo to být fajn. natie:)

    OdpovědětVymazat
  20. seřadím své myšlenky chronologicky:
    necuchaj se jí vlasy?
    nebyla jí zima?
    cože 18??? to je úžasný, téměř tolik lidí jako naše třída.
    k týhle osvíceny komunitě bych taky chtěla patřit, jednou, možná....
    a jsem ráda, že jste si to užili. =)

    OdpovědětVymazat
  21. Udělej nějaké video! je jedno s čím:D

    OdpovědětVymazat
  22. já chci přívěsek!!!
    a příště se snad taky přidám :)
    btw, tvůj článek se mi zatím líbí nejvíc

    OdpovědětVymazat
  23. Tak tam bych příště taky ráda byla. Pokud teda dostanu zrcadlovku k narozeninám a založím si blog :D. Jinak vám to všem moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. sraz sebestředných konzumních ošklivek. dát si čískejk, vypít kafe z kelímku a koupit si tričko s potiskem. pak vo tom všem napsat, pro sebe navzájem :)

    OdpovědětVymazat