úterý 30. listopadu 2010

Že by začátek dalšího Deníku filmové hvězdy?



(Natáčeno včera, 30. listopadu, po náročném dnu, takže pardon, že vypadám tak, jak vypadám.....
Teď si zase asi s videy dám na nějakou dobu pauzu a zase budu psát. A v pátek Vám slibuju outfit.)

Oukej, tak jsem tu zas a tentokrát česky..připadám si mnoohem nervoznějš než v angličtině. Moje vlasy jsou opět strašný, musim počkat, až mi ta ofina trochu doroste, protože tohle je děs. (Takže pardon, že si to neustále upravuju.)


Jo a strašně strašně strašně moc bych chtěla poděkovat za komentáře pod minulým videem, to jsem absolutně nečekala takovou odezvu. Díky za chválení angličtiny, pár lidí se mě ptalo, jak jsem toho docílila a...tohle je moje naprosto nejneoblíbenější otázka, protože NIKDY nevim, co na ní odpovědět :D Já totiž nevím! Na jazyky mám prostě talent, anglicky se učím asi 7 let, nejvíc jsem se rozhodně naučila z hudby. Někdo se mě ptal, jestli jsem náhodou nestudovala v Británii, že mám britskej přízvuk - nene, nikde jsem nestudovala, jelikož je mi 15:) Přízvuk jsem tak nějak oposlouchala...
Ještě jednou díky, úplně jsem se usmívala, když jsem ty komentáře četla!

En:
Honestly, I don't think there's someone not-Czech reading this, if so, let me know please. The video is in Czech this time, I'm just describing my yesterday's casting experience.

36 komentářů:

  1. To je supr, konečně video v češtině! A z fotek a tak bych vůbec nemyslela, že by ses mohle někdy stydět! PS: ty vlasy nejsou špatný ;)

    OdpovědětVymazat
  2. drzim ti palce!! aj ja chcem hrat v reklame!! skaknie na matraci...a este by mi za to zaplatili?? parada!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi hrozně moc sympatická:)A vlasy máš krásné náhodou:)!

    OdpovědětVymazat
  4. ty videa mě vážně baví! působíš hrozně mile a máš příjemný hlas. Jo a držím palce ať ti to vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  5. Působíš moc příjemně a máš hezký hlas..a vůbec je to takové milé. Někdy se bojím slyšet, hlasy blogerů, úplně to pak zkazí dojem z té osoby, ale to tohle opravdu fajn. Držím ti palce, myslím, že máš příjemný projev a mohla bys na ně dobře zapůsobit! Jinak, já úplně NE-NÁ-VI-DIM svůj hlas ve videích nebo jakýchkoli nahrávkách! Mluvím jak nějaký vochlasta a kuřák minimálně 2 krabiček denně (mám tam vždycky takový divně hluboký hlas...) Vím, že není snadné chovat se tak nějak nenuceně, já třeba stále obracím oči v sloup případně kývám hlavou i rukama, takže ti zcela odpouštím hraní si s vlasy...Omlouvám se za dlouhý post! petule

    OdpovědětVymazat
  6. haha, super video!! Já jednou byla na castingu na Help život bez tabáku a asi dvě minuty sem musela nějaký holce nutit cigarety uplně všemožnejma způsobama :D A pak jsem jednou byla na castingu na Ikeu, kde nam pustili Madonu a museli jsme na to tancovat :D!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak toto je geniálne! Super hlások, milá, krásna. Hranie je veľmi náročné.. minule som sa ocitla v nejakej reklame na očné čočky a mala som zahrať prekvapený výraz tváre, akože vidím ufo alebo nejakú podobnú senzáciu. Pozeralo sa pri tom na mňa asi 20 ľudí zo štábu plus nejakí účinkujúci a sledovali každý mikropohyb mojej tváre, každé gesto. A ako na just, mňa furt našklabovalo na úsmev a smiech.) Chce to stopercentnú koncentráciu a ovládanie všetkých svojich zmyslov čo pre mňa ako neherečku bolo celkom náročné. Som si istá, že ty si skákanie v sukničke zvládla na jednotku.)

    OdpovědětVymazat
  8. Terko, ty jsi tak roztomilá!! To video mě hrozně bavilo, zasmála jsem se :)! Seš takový Mumrmeltierchen, prostě cute! :) Těším se na další!

    OdpovědětVymazat
  9. jsi úžasná náhodou, moc mě bavíš, hrozně tě obdivuju, že se takhle natáčíš, já kdybych se měla natáčet, tak budu nervózní a budu "přehrávat" jak vždycky říkala moje paní učitelka dramaťáku na základce:D a ty působíš tak "nesměle" ale fajn=)
    a opravdu bych neřekla, že je ti 15, připadáš mi spíš tak na těch 17 =)(to už tě asi musí rozčilovat, to pořád poslouchat)
    a vlasy máš krásný, jedny z nejhezčích co za poslední dobu vídám, a ofina ti takhle sluší - víc než dlouhá. =)

    OdpovědětVymazat
  10. jo a ta reklama zní dobře, jeden den si zaskákat a dostat ještě slušnou odměnu.=)

    OdpovědětVymazat
  11. rozhodně mi nepřijdeš afektovaná a na videu Ti to podle mě sluší...a ty máš nějaký lesk nebo rtěnku?:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi vážně hrozně milá a sympatická. Vlasy se mi líbí. A ta zkušenost je fajn. Tak hodně štěstí ať to vyjde!.)

    OdpovědětVymazat
  13. si skvelá! :)) páčia sa mi videá, rovnako ako texty :).. držím ti moc, moc palce, lebo ďaľšia "filmovačka" je výhodná aj pre nás :))... nové články, juchú, už aby si to dostala! :)

    OdpovědětVymazat
  14. wow, neverím, že si len o rok staršia odo mňa! ten prízvuk, a všetko, strááášne super! držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  15. To je báječné video! A konečně jsem rozumněla všemu :) (ještě aby ne, když to bylo v češtině :D)
    A palce Ti určitě držet budu, někdo tak sympatický, jako Ty, roli dostat musí! :)

    OdpovědětVymazat
  16. když mluvíš česky tak jsi strašně moc sympatická, víc než když mluvíš v angličtině. A ať ti vyjde ta reklama :)

    OdpovědětVymazat
  17. @re:
    Tak alespoň nějaký kontakt.. Lepší, než nic :)


    Hehe, máš takový milý hlas :) A hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  18. Tery teď jsem se koukla i na to starší video a asi mi opravdu v té angličtině sedíš víc,nebo ne sedíš ale já angličtinu prostě miluju takže jí všude upřednostňuju!:D
    Kde ses tak výborně anglicky naučila?:)
    Jinak i toto video bylo skvělé, a doufám že tu reklamu někdy uvidím/e !:)

    OdpovědětVymazat
  19. uzasne video!drzim palce nech to miesto dostanes a tesim sa na dalsie videa :)

    OdpovědětVymazat
  20. Zase boží. :D :) Vypadáš hrozně roztomile a příjemně :))

    OdpovědětVymazat
  21. Ty videa jsou super. Hrozně mě baví :) a tu angličtinu ti upřímně závidim, mluvíš fakt moc dobře!!!!
    A jinak si myslim, že by ti určitě slušelo, kdyby jsi se na fotkách občas usmívala s otevřenou pusou, říkáš, že to nemáš ráda, ale takhle jak mluvíš tak ti to moc sluší! Působíš vážně fajn, přeju ti tu reklamu :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mluvíš suprově anglicky, ale jsem hrozně ráda, že toto video je v češtině :)) A taky tu mluvíš víc nahlas, což je super. Jinak myslím, že kdybych dělala taky video, tak dělám to samé s vlasama co ty. Já to vlastně dělam skoro pořád, hrozně mi vadí když mám splihlý vlasy a tak si je pořád tak nějak načechrávám :)) hodně lidí mi to říká :)

    OdpovědětVymazat
  23. proboha proc se upravujes pri tom kdyz natacis nejaky video? trochu povrchni ne? mela byl trochu trenovat verejny projev je to docela hruza.Ivana

    OdpovědětVymazat
  24. takze :)v tom videu si uzasna a pristane ti to :) mozno(ako pisal osledny anonym)posobis trochu..ehm zvlastne ked si stale upravujes vlasy ale v podstate to je asi jedno:)a vobec ich nemas hrozne!su super nexapem co sa ti na nich nepaci :)no ale vdaka tvojim videam si mi viac sympatickejsia, vyzeras tam milo a vobec nie namyslene..co je super...drzim ti palce aj ked skoda ze si nedostala tu reklamu (tento clanok som citala trosku neskor)...a mimochodom mas perfektnu anglictinu(minule video...ano som pozadu:D nevadi:)

    OdpovědětVymazat
  25. Ivana:
    Díky, ale myslím, že můj veřejný projev je celkem v pořádku. Z jednoho videa toho moc neposoudíš. Možná bys mohla trochu trénovat projev na internetu, tvá interpunkce je "docela hrůza".

    Dominika:
    Díky díky:)

    OdpovědětVymazat
  26. neříkám že to bylo špatný, ale s kritikou musíš počítat

    OdpovědětVymazat
  27. Video neni spatny ,ale zda se mi to nebo mas nejaky nateklý nos ?nebo ho mas takhle velky normalne?Niky

    OdpovědětVymazat
  28. proc jsi neodpovedela?

    OdpovědětVymazat
  29. promin, nevšimla jsem si..ne, nateklý nos nemám, je normální..

    OdpovědětVymazat
  30. ta ofina ti podle me slusela mnohem vic, fakt ti to seklo:) ale tohle video je trochu nuda, takovej kratkej pribeh vypravet 6 minut, celkem jsem usinala:DD

    OdpovědětVymazat