čtvrtek 16. prosince 2010

One week to go

4

3

2

1



Miluju pátky, ale tenhle byl jeden z těch nejlepších. Ne že by se dělo něco extra "iksájtyng", ale skončil tenhle týden! Konečně jsem odevzdala tu svou slavnou seminárku na "Využití informačních technologií v designu" a neuvěřitelně se mi ulevilo. Když jsem ji pokládala na stůl našeho profesora, byl to druhej nejlepší pocit tohohle týdne(ten nejlepší byl, když jsem v pátek odpoledne scházela schody ve škole). Vsadím se, že si na tom určitě něco najde a jedničku mi prostě nedá, ale upřímně řečeno, už je mi to fuk.

Včera odpoledne jsem byla ještě sehnat pár posledních dárků + koupit si novej kabát. Ještě mi sice chybí asi dva dárky, ale říkám si, že "to se nějak zařídí." No jsem na to zvědavá.
Dneska ráno jsme ještě vyrazili na nákupy, což je absolutní sebevražda. Všude průměrně asi 85 lidí na metr čtvereční. Konečně jsem si koupila svoje vysněné "Ugg" boots a setra křečka, kterej u nás bude bydlet do středy. Tak máme teď doma dva.


I love fridays, but this one was especially good one. This week has been soo hectic, I felt like if I can make this, I can make everything then. I've finally handed over my "Utilization of IT in design" seminary paper and I felt so incredibly relieved. But even better feeling was walking down the stairs at school yesterday after class. I bet I'm not going to get A from my paper, but whatever, honestly I don't care anymore.

On friday afternoon I went to some shops, to get the last missing xmas presents. I kind of succeeded, yet still I'm missing 2 presents. I'm like "It will somehow arrange itself", but I'm pretty curious how concretely. Still have some days left..I'm looking forward to xmas like a little child. And you?

24 komentářů:

  1. Pěknej outfit, ale v tomhle bych u nás asi zmrzla :)

    OdpovědětVymazat
  2. konečně dvojjazyčně :) A sluší ti to, jak jinak <3

    OdpovědětVymazat
  3. bilingual version...finally!! a vies ze toto ti fakt velmi pristane?? zo mna by uz sice bola asi iba kocka ladu...a dufam ze sa pochvalis s kabatom..som curious =)

    OdpovědětVymazat
  4. strašně moc ti to sluší!!! a jinak taky jsem ve stavu "na vánoce mi pořád ještě něco chybí- ale to se zařídí" =D

    OdpovědětVymazat
  5. kočena :) krásne kraťasky, ale vážne ako je možné že si nezmrzla? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky všem!
    Nebojte, takhle venku nechodím, jen jsem si na focení (asi 5 minut) odložila kabát :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda co ty jsi za bloggerku?? Napíšeš sem, že máš nový kabát a necháš nás nedočkavé bez fotky!? :D Ovšem jestli bude až pod stromečkem.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Sluší ti to :) Ale je škoda, žes nevyfotila i ty nové úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Poznám tú úľavu, keď máš za sebou nejakú ťažkú písomku alebo prác, ktorú musíš načas odovzdať. Potom mi je úplne jedno akú známku dostanem, hlavné je, že to mám za sebou :) Krásne fotky, veľmi sami páčia tie krátke nohavice, ale nedá mi to nespýtať sa, nebola ti zima?!

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, máme stejnou šálu a moc ti to sluší, jen já se v tomhle mihnout jen na pět minut venku, tak umrznu, takže máš za odvahu na focení mojí velkou poklonu.

    OdpovědětVymazat
  11. Na tých fotkách ti to šialene pristane....<3
    Outfit je, ako vždy, perfect! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Good luck finding your remaining gifts - I should get on that, too! Enjoy your holidays!

    OdpovědětVymazat
  13. Jaká jsi krásná:)
    Zbožňuju ten tvůj drdol!

    OdpovědětVymazat
  14. tvuj drdol je vaazne ohromnej!

    OdpovědětVymazat
  15. uz jsem ti to rikala, ale mas uchvatny svetr

    OdpovědětVymazat
  16. dobrý, ale není ti v těch botách kosa? mám ty samé a už v polovině listopadu jsem nebyla schopná v nich vyjít... jinak moc závidím ten leopardí šátek, taky takovej sháním...

    OdpovědětVymazat
  17. Také patřím mezi milovníky pátků! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Vlízt touhle dobou do nákupního centra je potencionální sebevražda. Bud´ ti z těch mraků lidí hrábne, nebo tě ušlapou. A to už běží od října, protože od té doby straší v Tescu čokoládoví Mikuláši a vánoční ozdoby. Nesnáším Vánoce!!!

    OdpovědětVymazat
  19. Takový džínovy kratasy bych taky brala :)

    OdpovědětVymazat
  20. jenom to vidím a je mi zima za tebe =d

    OdpovědětVymazat
  21. milujem tvoj drdol .) prekrásne ale je mi riadna zima aj za teba :D

    OdpovědětVymazat
  22. jé. odkial máš tie šortky? sú megasuperské!

    OdpovědětVymazat