pátek 19. listopadu 2010

Zrcadlo, zrcadlo...

4

3

2

1






Mám pocit, že s mým "fashion blogem" to jde nějak z kopce. Nějak nestíhám skoordinovat sebe+někoho, kdo by mě fotil. Ale co, to je fuk. Já to napravím.

Někdy mám prostě dny, kdy se mi nechce vymýšlet nějaké "extra-super-stylové-kombinace", a tak prostě šáhnu do přihrádek ve skříni, z každý něco vyhrábnu, případně si něco ukradnu ve skříni sestry. V úterý odpoledne jsem si aspoň udělala trochu radost a koupila si nějakou "blbost na krk." Když jsem si to zrcátko v obchodě vyhlídla, bez rozmýšlení jsem rychle rychle utíkala k pokladně a zaplatila, abych si to nerozmyslela se slovy "přece neutratím tolik peněz za takovou kravinu." Dobře jsem udělala. Dneska jsem se s ním bavila celý den. A nejen já-každý, kdo ho viděl, si ho hnedka vzal do ruky a začal se v něm upravovat.

Odpoledne jsem si byla vyzvednout peníze za natáčení. Tentokrát tam paní byla, naštěstí. Moc se mi omlouvala, že mi v úterý nenapsala. Prý jí bylo tak zle, že toho ani nebyla schopná. Ale já se nezlobila. Podepsala jsem svou první smlouvu v životě (a ani jsem si ji před podepsáním nepřečetla - napravila jsem to až cestou domů v metru...), předala potvrzení z finančního úřadu, díky kterému nemusím platit 15% daň (YES!), popovídala si s paní z agentury ("Mně připadáte na 15 let taková vyspělá! To některý holky, třeba o 5 let starší, jsou takový mnohem naivnější a je těžký se s nima nějak domluvit.."), převzala peníze a šla domů. Poprvé v životě jsem nemohla ani dopnout peněženku. Nebudu tu zveřejňovat, kolik přesně jsem si odnesla, ale měla jsem trochu strach, když jsem s těmi penězi šla domů...

"Deník filmové hvězdy" měl úspěch, což jsem původně vůbec nečekala. Chtěla jsem si to jen prostě zaznamenat, abych potom mohla vzpomínat. Moc vám děkuju za všechny hezký komentáře, moc mě to potěšilo, fakt! Kdybych mohla, psala bych "Deník" pořád. Mám? Můžu si ho začít vymýšlet... ;D

Naprosto ujíždím na hudbě, co mi dal Richard. Pár těch kapel znám třeba podle jména, ale nikdy jsem od nich vlastně nic neslyšela, některý jsem předtím neznala vůbec. Doporučuju třeba Cherry tree, a Talk amongst yourselves od Grand national, When you walk in the room od Fyfe dangerfield a nebo Smokers outside hospital doors, Papillon a In this light and on this evening od Editors. Je to naprosto neuvěřitelný, kolik moc věcí máme společných...Už jen aby byl o aspoň 20 let mladší a bylo by to fajn.

26 komentářů:

  1. Deníčkoblog v tvém podání je super ale nevzdávej se prosím toho modního, má taky spoustu fandů atvé outfity jsou fakt inspirativní. Podle mě tahle kombinace je nejlepší

    OdpovědětVymazat
  2. Je to supr, ala šedivá+černá je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  3. K čemu jsi došla (kdo je na světě nejkrásnější?)?

    OdpovědětVymazat
  4. :) zrkadielko je krásne, dobre že si sa nenechala presvedčiť tvojim sporenlivým ja :).. niekedy mám aj ja také obdobia že absolútne neriešim, čo si dám na seba, ale potom nasledujú opačné stavy, že hrabem v skrini ako šialená a vymýšľam čo by som si asi mohla obliecť :))
    mne sa nejako zdá, že si normálne opeknela, neviem čím to bude, možno tým, že ťa už "lepšie duševne poznáme" akože chápeš, tvoj denníček nám dovolil nazrieť ti o kúštik viac do duše..
    ale ako vidím, rozsahy textov sa stále držia na dosť veľkých formách, takže super, super! len tak ďalej! určite je viac takých spokojných čitateľov ako ja :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten deník byl fajn, ale z osobni zkušenosti bych ti ho nedoporučovala. Já si aso rik takhle vedla blogovej deníček, pak to jednou objevili rodiče a... nejhorši hadka s nima vubec. Někdy se člověk z těch špatnejch pocitů musí vypsat a nevyjadřuje se zrovna nejlépe. Co se týče Editors já doporučuju celou desku in this light on this evening a hlavně pisničku walk the fleet road, ale jinak fakt husty ze 40 letej chlapík poslouchá takovouhle hudbu. Nojo hold sme v čecháh, to se u nás moc nevidí.

    OdpovědětVymazat
  6. Beáta: Jojo, takový vrabčí hnízdo :D
    Agnes: samozřejmě, že já!!!
    Anonymní: Velkej nos mám, ale s největší pravděpodobností nejsem..jako je to možný, ale spíš asi ne.
    Carmabelle: Díky moc:)
    Lizzie: Já vím, tohle je celkem riskantní no. ale zas nic MOC osobního sem psát nechci..rodiče vědí, že mám blog, ale naštěstí se o to nezajímají..
    To víš, Angličan :) Dokonce pro Editors dělal klip..

    OdpovědětVymazat
  7. Stál 800 kč (slovy: osm set korun českých), což není nejméně, ale je to jeden z nejlevnějších a nejhezčích kabátů, které jsem letos potkala.

    OdpovědětVymazat
  8. takový blbůstky by se mi taky hodili bohužel já sem ten typ co než dojde k pokladně rozmyslí si jestli to potřebuje za tolik peněz..:D

    OdpovědětVymazat
  9. taky bych si chtěla umět česat takovýto drdol, ale jsem na to strašně nešikovná, vždycky mi z toho trčí milion pinetek a nevypadá to takhle super ležérně...
    jinak ano, piš si prosím deníček, nebo alespoň týdeníček jako kdysi, máš na to talent, píšeš vtipně a mě to moc baví=)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten deník byl náhodou bezvadnej! A to se přiznávám, že na fashion blozích někdy delší texty prostě nečtu, tady jsem hltala každý slovo! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky chci zažít pocit .. plné peneženky :) tokovej mam vždycky před nákupem .. po nakupu jsem rád že dojedu vlakem důmů :D

    OdpovědětVymazat
  12. zrcadlo paradni
    tez bych nekdy chtela mit sakranaditou penezenku! :D
    a editors miluji

    OdpovědětVymazat
  13. filmova hvezda me bavila moc, nevymyslej si, sezen radsi dalsi dzob .)
    druha fotka je jasna odpoved na tu zadani otazku, kdopak je nejkrasnejsi prece .)
    a blahopreju k prvni smlouve (a vyplate), jen priste si ji precti urcite pred podepsanim .))

    OdpovědětVymazat
  14. ROzhodně si ho nevymýšlej, nebude to pak vůbec ono. Sice mě to velice bavilo, ale počkám si, než si najdeš další práci (což bude doufám brzo). Jo a deníček si veď, baví mě tvoje psaní. :-))

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné je to zrkadielko:) A je jedno, o čom budeš písať, len píš, veľmi ma baví čítať tvoje články, píšeš ich skvele:)

    OdpovědětVymazat
  16. Nebojte, dělám si srandu, vymýšlet si ho rozhodně nebudu ;D
    Díky moc všem!
    P.S. na "outfit postu" se pracuje!

    OdpovědětVymazat
  17. roztomilý zrcátko:) rozhodně jsi udělala dobře že sis ho koupila!
    Natie

    OdpovědětVymazat
  18. zrcadýlko je krásné a "fotodeníky" se mi moc líbily. :)

    OdpovědětVymazat
  19. no právě že to je na něm to "zulíbáníhodné" :)) dokonalé holky jsou nudné :D

    OdpovědětVymazat
  20. zdravím, intim otázka - jaký oční linky používáš? hledám nějáký funční, snadno aplikovatelný a hlavně co se nerozmazávají. skoro utopie zdá se...

    OdpovědětVymazat